Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, mesaj tranşant despre infidelitate: „Trebuie să mergi dintr-un dormitor în altul!”

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2023, 17:14

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România, mesaj tranşant despre infidelitate: „Trebuie să mergi dintr-un dormitor în altul!”

Cea mai cunoscută amantă din România, mesaj tranşant despre infidelitate

Vica Blochina/ Instagram Vica Blochina

Cea mai cunoscută amantă din România a transmis un mesaj tranşant despre infidelitate. Vica Blochina a declarat că nu înţelege cum un bărbat îşi poate duce atât soţia, cât şi amanta, într-o vacanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Piţurcă. Fosta balerină de la Melody are şi un băiat alături de fostul selecţioner, băiat pe nume Edan, care locuieşte în prezent alături de tatăl lui.

Cea mai cunoscută amantă din România, mesaj tranşant despre infidelitate

Vica Blochina a vorbit deschis despre bărbaţii care au amante. Aceasta a declarat că nu înţelege cum aceştia îşi duc atât soţia, cât şi amanta, în aceeaşi vacanţă, iar cele două femei sunt nevoite să se împrietenească.

De asemenea, Vica Blochina a mai declarat că amantele care acceptă astfel de lucruri sunt „masochiste”, şi nu simt nimic atunci când bărbatul petrece timp alături de soţia lui.

Fosta balerină de la Melody s-a declarat surprinsă şi de reacţiile soţiilor, atunci când sunt nevoite să stea la aceeaşi masă cu amantele bărbaţilor lor.

Reclamă

„Mai sunt și personaje din acestea care au soție și amantă, și ia și soția și amanta în vacanță. Sunt și prietene, că trebuie să se împrietenească între ei. Tu trebuie să mergi de la un dormitor la altul în fiecare zi.

Plimbi microbii de la una la alta, că nu înțeleg, care e situația acolo? Cum poate soția să accepte să fie cu amanta la masă…Se înțelege de ce acceptă, că are ceva de câștigat. Grosul e oricum la soție. Până la urmă, oricum intervine și chestia de sentiment, la un moment dat. La un moment dat vrei să fie omul respectiv cu tine”, a spus Vica Blochina.

Ca să duci viață de genul ăsta ca iubită trebuie să fii super disperată și să ai un tupeu fantastic de mare, un tupeu extraodinar ca să le poți juca, pentru a le accepta. Tu știi de soție, dar ea nu te deranjează. Dar tu să vezi că e cu soția, o ia și pe ea în brațe, și pe tine. Trebuie să fii masochistă. Dacă faci cu un scop nobil, că te gândești că te ia el vreodată de soție, nu știu”, a declarat Vica Blochina, în emisiunea sa de pe Youtube.

Reclamă 4 / 0/3

Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri intime despre relaţiile pe care le-a avut

Cea mai cunoscută amantă din România a făcut dezvăluiri intime despre relaţiile din viaţa ei. Vica Blochina a dezvăluit că se simte perfect într-o relaţie, şi se comportă foarte frumos cu bărbatul de lângă ea, dar în acelaşi timp, nu se teme nici de singurătate.

Vica Blochina a declarat că echilibrul stă la baza unui om care nu se teme de singurătate. Aceasta a oferit ca exemplu propria persoană, declarând că se simte excelent chiar şi atunci când este singură şi nu se află în nicio relaţie.

„În momentul în care eşti un om echilibrat, asta înseamnă că eşti în armonie cu tine şi poţi să stai şi singur şi te simţi bine şi într-o relaţie. Eu am învăţat să trăiesc eu cu mine, în armonie.

Nu trebuie să fac eforturi să dovedesc cuiva ceva. Sau să fac vreun compromis pentru a face pe plac cuiva. Eu mă simt foarte bine în cuplu, mă comport frumos, sunt o iubită mişto. Dar nu mi-e frică să rămân singură. De aceea nu trebuie să fac compromisuri. Nu mă plictisesc niciodată. Eu consider că pe mine m-a echilibrat maturitatea”, a declarat Vica Blochina, în emisiunea sa de pe Youtube.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și