Închide meniul
Foto

Vica Blochina are grave probleme! A fost evacuată din apartamentul de lux primit de la Victor Piţurcă

Publicat: 27 august 2021, 13:42

Vica Blochina

Vica Blochina

Instagram Vica Blochina

  • Vica Blochina are grave probleme
  • A fost evacuată din apartamentul de lux primit de la Victor Piţurcă

Vica Blochina are grave probleme! A fost evacuată din apartamentul de lux primit de la Victor Piţurcă

Vica Blochina a rămas după 14 ani fără apartamentul de lux primit de la Victor Piţurcă. Blondina, care locuia alături de fiul ei şi al fostului selecţioner, a fost evacuată din locuinţa în valoare de 350.000 de euro din cauza datoriilor la întreţinere. Acestea au ajuns la 13.409.35 lei, adică aproximativ 2.680 de euro, scrie wowbiz.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta amantă a lui Piţurcă a fost dată în judecată de asociaţia de propietari. În acest moment, în desfăşurare este un al patrulea proces de executare silită.

Apartamentul Vicăi avea o suprafaţă de 125 mp, trei camere şi două balcoane. Acesta l-a primit în 2007 de la Victor Piţurcă.

Reclamă

Vica Blochina, dezvăluire despre băiatul lui Victor Piţurcă

Edan, băiatul de 14 ani pe care Vica Vlochina îl creşte după relaţia amoroasă cu Victor Piţurcă, a surprins pe toată lumea. „Îmi doresc să fiu ca tata”, e mesajul pe care Edan i l-a transmis mamei sale.

„”Eu îmi doresc să fiu ca tata”, copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis ”Cum așa?”, mi-a zis ”Tati e foarte disciplinat”.

Reclamă

Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a spus Blochina, citată de wowbiz.ro.

Victor Piţurcă a refuzat iniţial să îl recunoască pe micul Edan. El a solicitat efectuarea testelor ADN. Piţurcă ar fi făcut acest lucru doar ca să o jignească pe Blochina, fiind convins că Edan este fiul lui pentru că îi semnăna prea mult.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Pasiunea "secretă" a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 25 mart., 16:59
FOTO
Pasiunea „secretă” a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 20 mart., 22:21
FOTO
Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a avut cea mai „fierbinte” apariţie!
Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua
Liga 2 • 18 mart., 18:30
„Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului
Victor Piţurcă, pregătit să ia o decizie radicală după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul în Liga 2
Liga 2 • 12 mart., 15:51
„Gloriile au fost minţite!” Victor Piţurcă, pregătit să ia o decizie radicală după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul în Liga 2