Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, replica devastatoare pe care nu o va uita toată viaţa. „Nu o părăsesc, chiar dacă o să fie în cărucior”

De Antena Sport
Publicat: 10 martie 2023, 13:02

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit replica devastatoare pe care nu o va uita toată viaţa. Victor Piţurcă, a cărui amanta a fost 16 ani, i-ar fi spus din start că nu va renunţa niciodată la soţia sa, Maria.

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România, replica devastatoare pe care nu o va uita toată viaţa

Vica Blochina a fost 16 ani amanta lui Victor Piţurcă

Vica Blochina a avut o relaţie de 16 ani cu Victor Piţurcă

Maria şi-a iertat soţul pentru cei 16 ani, timp în care a avut şi o relaţie extraconjugală cu o femeie care i-a dăruit un copil. Maria a găsit puterea să treacă peste infidelitatea soţului său şi l-a iertat, având în vedere că în prezent au o căsnicie fericită.

Reclamă

Cea mai cunoscută amantă din România, replica devastatoare pe care nu o va uita toată viaţa

„Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum.

Reclamă

El din start mi-a spus: «Eu pe soția mea nu o voi lăsa în viața mea». Eu nici măcar nu l-am întrebat pe el, eu nici nu l-am văzut cu soția lui, el tot timpul era singur. Eu am crezut că ei nu stau la București, că stau la Craiova.

Și nu punem întrebări. El mi-a spus din start: «Niciodată nu o să o părăsesc, poate să fie în cărucior», adică mi-a dat de înțeles că niciodată. Și crede-mă, în toți anii nu s-a mai vorbit despre asta între noi”, a spus Vica Blochina, în podastul „În Oglindă”.

Cea mai cunoscută amantă din România, umilită în public de fostul amant

Vica Blochina a spus că nu toţi cei 16 ani de relaţie cu Victor Piţurcă au fost perfecţi. Fosta balerină de la Melody a dezvăluit un moment în care fostul selecţioner al României a umilit-o în public.

”Eram la casino, m-a jignit de față cu toată lumea. Mi-a spus să iau hainele… Nu știu ce s-a întâmplat la masă, ne-am certat, și mi-a spus: Hai, ia-ți hainele și pleacă! De față cu toată lumea! Și mi-a fost atât de rușine, am plâns în drum spre casă, că nici nu puteam să-i răspund”, a spus Vica.

Victor Pițurcă plătește o pensie alimentară uriașă

Victor Pițurcă este obligat să plătească o pensie alimentară uriașă pentru copilul pe care îl are împreună cu Vica Blochina. Edan locuiește cu mama lui, iar Victor Pițurcă este obligat de judecătorie să-i plătească lui Edan o pensie alimentară colosală. Mai precis, fostul selecționer al naționalei României trebuie să plătească 9.000 de euro pe lună, potrivit click.ro.

Este cea mai mare pensie alimentară pe care un tată din România trebuie s-o achite pentru copilul său, sub statutul de pensie alimentară.

Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au întâlnit pe vremea când fosta balerină avea 20 de ani. După ce au ținut relația secretă timp de 16 ani, Vica l-a dat în judecată pe antrenorul de 66 de ani pentru nerecunoaşterea paternităţii fiului lor.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea