Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a făcut toate poftele de Paşte. Imaginea cu care şi-a uluit fanii

Publicat: 17 aprilie 2023, 18:59 / Actualizat: 18 aprilie 2023, 0:09

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România şi-a făcut toate poftele de Paşte. Imaginea cu care şi-a uluit fanii

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a făcut toate poftele de Paşte

Vica Blochina, în timpul unei ședințe foto / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, anunţă că şi-a făcut toate poftele de Paşte. Fosta balerină, care a fost timp de 16 ani într-o relaţie cu Victor Piţurcă, a transmis un mesaj cu care şi-a uluit fanii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica a uitat de dieta pe care a ţinut-o în ultima perioadă. Vedeta în vârstă de 47 de ani a renunţat la sacrificiile pe care le-a făcut pentru a se menţine în formă.

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, şi-a făcut toate poftele de Paşte

Vica Blochina a postat o imagine, pe reţelele sociale, cu o felie de tort pe care l-a savurat. A însoţit fotografia de un mesaj amuzant: „Pentru asta am alergat!!!„.

Vica Blochina, mesaj amuzant pentru fanii ei
Vica Blochina, mesaj amuzant pentru fanii ei

Cu peste 250.000 de urmăritori pe contul de Instagram, Vica Blochina se fotografiază mereu în timp ce aleargă în parcurile din Bucureşti. Este modul prin care reuşeşte să scape de kilogramele în plus.

Vica a atras atenţia asupra ei încă din tinereţe, când era dansatoare la clubul Melody. De atunci a făcut mai multe operaţii estetice, dar a apelat şi la un regim strict. A dezvăluit că mănâncă de numai două ori pe zi în încercarea de a fi în cea mai bună formă.

Reclamă
Reclamă 4

Ce mănâncă Vica Blochina în fiecare zi

Am trecut prin foarte multe diete, din acelea în timpul cărora trebuia să mănânci multe mese pe zi, și nu aveam niciun fel de rezultat, mai mult decât atât, mă îngrășam. Și atunci am făcut analize.

Am găsit un doctor în State care mi-a verificat nivelul de insulină și am descoperit că este rezistent la insulină corpul meu. Mi-a făcut un regim care am văzut că acum este la modă în toată lumea. Mi-a făcut un regim ketogenic, cu intermitent fasting (post intermitent).

Adică am vreo 20 de ore între mese. Prima mea masă este la ora 13:00 și ultima la ora 18:00. (…) Eu tot beau alcool. Dar dacă elimini zahărul și tot ce înseamnă carbohidrați, nu mai ai pofte de niciun fel. Nu ciugulești deloc. În momentul în care ai pus jumătate de alună în gură sau un cruton, ceva cât de mic, insulina se duce în sus, iar în momentul ăla corpul nu te lasă să slăbești”, spunea Vica Blochina, citată de cancan.ro.

Reclamă

Vedeta a anunţat şi ce alimente consumă. Surprinzător, grăsimile nu lipsesc la nicio masă. Aşa a ajuns să slăbească cinci kilograme într-o singură lună.

Și atunci, mănânc foarte multă grăsime, dar nu grăsime animală neapărat. De exemplu, la o masă pot mânca un somon cu avocado, un shake verde, un suc verde sau o salată verde. Nuci, fructe de pădure ai voie să mănânci și cafea ai voie să bei, dar nu te ții deloc înfometată. (…) Am slăbit, dar eu fac și mult sport, am slăbit 5 kilograme într-o lună”, a mai spus Vica.

Fosta balerină are mai multe operaţii estetice

Tot mai multe femei din România apelează la operațiile estetice. Vica Blochina nu face excepție. Intervențiile chirurgicale pentru modificarea aspectului au ajuns la ordinea zilei.

Vica Blochina face eforturi mari să-și păstreze trăsăturile feței tinere. Vedeta împarte cu fanii pe rețelele de socializare fiecare procedură prin care a trecut și le explică acestora toate detaliile de care au nevoie.

Vica are, printre altele, injecții cu botox, injecții cu acid hialuronic, acid hialuronic în buze, o rinoplastie (operație estetică la nivelul nasului) și o augumentare mamară, conform click.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:13

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și