Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România trece prin momente cumplite, după o operaţie estetică: „A început să se lase şi pielea!”

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2023, 15:15

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România trece prin momente cumplite, după o operaţie estetică: „A început să se lase şi pielea!”

Vica Blochina, în timpul unei emisiuni

Cea mai cunoscută amantă din România trece prin momente cumplite, după o operaţie estetică suferită. Vica Blochina a dezvăluit prin ce a ajuns să treacă, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală numită plicatură gastrică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a ajuns pe mâna medicilor în urmă cu câteva luni, atunci când a decis să-şi facă o schimbare.

Cea mai cunoscută amantă din România trece prin momente cumplite, după o operaţie estetică

Vica Blochina a apelat la intervenţia numită plicatură gastrică pentru a scăpa cât mai repede de kilogramele în plus. Însă, la câteva luni după operaţia suferită, fosta balerină de la Melody se confruntă şi cu probleme.

Vica a dezvăluit că a slăbit 10 kilograme, într-un timp scurt, iar din acest motiv are dureri de cap frecvente. Aceasta a declarat că şi pielea a început să i se lase, însă are grijă de acest aspect, şi apelează în mod constant la tratamente corporale pentru fermitate.

„După ce am slăbit vreo zece kilograme în patru luni de zile acum am o durere de cap…plus că trebuie să am grijă de pielea mea, deoarece în unele locuri a început să se și lase pielea și vreau să lucrez foarte mult la fermitate. Eu una iubesc tratamentele corporale și faciale la nebunie”, a declarat Vica Blochina, pe pagina ei de Instagram.

Reclamă

De asemenea, Vica a mai dezvăluit şi ce a determinat-o să ia decizia de a se opera. Aceasta a declarat că făcea eforturi foarte mari pentru a slăbi.

„Eu sunt un om care cere foarte mult de la el, pot spune perfecționistă. Tot timpul vreau să arăt bine, să fiu frumoasă. Mă certam singură (înainte de intervenție – n.r), mă uram. Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac. Mă certam foarte mult, îmi ziceam: <Băi, dar tu nu ești în stare să slăbești>. Făceam eforturi supranaturale. Au fost 21 de zile în care am ținut post cu apă plată și 3 zile post negru fără apă și am slăbit 900 de grame, până la un 1 kilogram”, a mai spus Vica, în emisiunea ei de pe Youtube.

Cea mai cunoscută amantă din România nu se mai ascunde. Anunţul făcut de vedetă

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a dezvăluit care este motivul pentru care nu se mărită în ţara noastră. Legea de la noi nu o „ajută” pe vedeta de 48 de ani să rămână cu nimic de la omul cu bani pe care l-ar lua de bărbat.

Reclamă 4 / 0/3

„Niciodată nu m-am gândit și nu o să fac lucrul ăsta, nu am simțit nevoia. E foarte bine așa, crede-mă. Pentru ce, stai să îți explic. De ce m-aș mărita eu în România, ce aș avea de câștigat?! Mă căsătoresc cu unul cu bani mulți, în România. Și mă despart de el. Păi ăla care are bani mulți, ia totul și pleacă.

Ăla are relații și bani. Oricum, Statul român nu ajută deloc treaba asta. Dacă eram în Franța sau în Israel, atunci era altă poveste, pentru că dacă acolo ești căsătorit și soțul te înșală și te desparți din cauză că te-a înșelat și e infidel.

Toată viețișoara lui trebuie să plătească pensie alimentară la nivelul la care a trăit soția cu el. Dar aici, Doamne ferește, mai ia și tot ce am eu pe numele meu! Nu îmi trebuie mie așa ceva”, a spus Vica Blochina, citată de cancan.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și