Închide meniul
Foto

Cea mai „fierbinte” avocată din România l-a uitat definitiv pe „Prinţul” Cristea şi se iubeşte cu un milionar

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 octombrie 2023, 15:02

Reclamă
Cea mai „fierbinte” avocată din România l-a uitat definitiv pe „Prinţul” Cristea şi se iubeşte cu un milionar

Cea mai "fierbinte" avocată din România l-a uitat definitiv pe "Prinţul" Cristea şi se iubeşte cu un milionar

Colaj Instagram

Cea mai „fierbinte” avocată din România l-a dat uitării pe „Prinţul” Cristea şi se iubeşte cu un milionar italian. Este vorba de Andreea Roşca, cea care a avut o relaţie de 6 luni cu Adrian Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Roşca l-a dat uitării pe „Prinţul” Cristea şi are o relaţie cu un milionar italian. Este vorba de Salvatore Pisano, un cunoscut milionar din Italia.

Cea mai „fierbinte” avocată din România l-a uitat definitiv pe „Prinţul” Cristea şi se iubeşte cu un milionar

Salvatore Pisano este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din Italia, iar de curând a intrat şi în lumea filmului. Atât Pisano, cât şi Andreea Roşca au postat imagini pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO)

Marea pasiune pe care o are Andreea Roşca

S-a aflat care este marea pasiune pe care o are iubita lui Adrian Cristea. Fostul jucător de la Steaua și Dinamo a trăit o poveste de dragoste cu Andreea Roșca. Relația cu avocata din Cluj s-a terminat după numai 6 luni.

Tânăra care este de o frumusețe ieșită din comun, face senzație pe contul ei de Instagram, acolo unde are aproape 130.000 de urmăritori.

Reclamă

Din postările Andreei reiese că marea ei pasiune este tenisul. Tocmai s-a fotografiat pe un teren cu zgură și a primit zeci de comentarii. „Iubitoare de tenis”, a fost descrierea imaginii ei.

„Ești superbă„„Ce jucătoare de tenis frumoasă” și „Scufița roșie” sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit de la fani.

Andreea Roșca are, pe rețelele sociale, mai multe imagini de pe terenurile de tenis. Chiar s-a fotografiat alături de Adrian Cristea în timp ce erau la fileu.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a ajuns să facă acum Adrian Cristea

Adrian Cristea a decis să iasă din viaţă publică. Fosta parteneră a lui de viaţă, Denisa Nechifor, a făcut mărturisiri. Iată ce a ajuns să facă acum Adrian Cristea.

Denisa Nechifor a dezvăluit cu ce se ocupă acum „Prinţul”. Adrian Cristea are un proiect în zona sportului.

„Scump la vedere pentru voi, eu abia l-am văzut. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Este implicat într-un proiect, nu știu dacă l-a terminat”, a declarat Denisa Nechifor, citată de gsp.ro.

Adrian Cristea şi-a încercat norocul în modă, dar din păcate nu a avut succes. Având stil vestimentar, „Prinţul” se gândea că va da lovitura. Din păcate nu a fost aşa.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și