Închide meniul
Foto

„Cea mai frumoasă femeie din România” nu a mai suportat să îşi vadă soţul umilit: „Vă bateţi joc de o familie întreagă?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 martie 2024, 13:51

Reclamă
„Cea mai frumoasă femeie din România” nu a mai suportat să îşi vadă soţul umilit: „Vă bateţi joc de o familie întreagă?!”

"Cea mai frumoasă femeie din România" nu a mai suportat să îşi vadă soţul umilit:

Colaj Instagram

„Cea mai frumoasă femeie din România” nu a mai suportat să îşi vadă soţul umilit şi a fost cu greu oprită de bărbatul iubit. Lena Enache ar fi vrut să se ducă să îi ceară explicaţii lui Adrian Mititelu. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU CEA CONSIDERATĂ CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE DIN ROMÂNIA)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Enache s-a despărţit cu scandal de FC U Craiova. Adrian Mititelu l-a bănuit că se dă lovit şi că nu vrea să joace. Mai mult, Enache a dat clubul în judecată pentru restanţe salariale după ce i s-a pus proprire pe conturi. Gabi Enacche e liber de contract din vara anului 2023, când a plecat cu scandal de la echipa lui Adrian Mititelu.

„Cea mai frumoasă femeie din România” nu a mai suportat să îşi vadă soţul umilit

Nu mă interesează că poate voi primi critici. Noi știm ce am trăit, nu ne așteptam la asta. El a fost puțin deprimat, nu a primit ceea ce merită. Gabi nu e un junior, e profesionist. A dat dovadă de asta pe la toate echipele la care a fost. Un gust amar.

Eram la Craiova, îi văzusem mașina (n.r.- lui Adrian Mititelu) și chiar am vrut să merg să-i spun: «Nu vă gândiți că vă bateți joc de o familie întreagă? Omul ăsta are suflet, are familie, are niște ani de muncă…». Gabi nu m-a lăsat, normal. Știa că două secunde sunt politicoasă, după nu mai sunt o doamnă”, a dezvăluit Lena Enache la podcast-ul Anamariei Prodan.

„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan

„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan. Lena Enache a dezvăluit cum a reacționat când l-a prins pe Gabi Enache vorbind cu alte femei.

Reclamă

Lena Enache a fost supranumită „cea mai frumoasă femeie din România”. (Vezi galeria foto de la finalul articolului). Aceasta este soția lui Gabi Enache, și au împreună un băiețel.

Anamaria Prodan a întrebat-o direct pe Lena Enache dacă l-a prins vreodată pe soțul ei călcând „strâmb”. Aceasta a oferit un răspuns direct și a dezvăluit că a găsit conversații între soțul ei și alte femei. Deși fotbalistul a încercat să se scuze, Lena Enache nu l-a crezut, însă au trecut peste aceste episoade.

„L-am prins, dar l-am faultat. L-am prins de câteva ori. Niște conversații așa drăguțe pe Instagram. Fetelor, vă văd! Atenție la neatenție. (N.r. Ce zicea el) Normal, că nu e ceea ce pare. Nu merge cu mine. (N.r. Îi e frică lui Gabi de tine?) Da!”, a declarat Lena Enache, în podcastul Anamariei Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Lena Enache şi Gabi Enache au împreună un băieţel. Ambii au fost căsătoriţi anterior, având fiecare un copil din mariajul precedent. Atât Lena, cât şi Gabi Enache au fiecare câte o fată din mariajul anterior. Divorţul lui Gabi Enache de fosta soţie, Mădălina, a fost unul cu scandal. Lena și Gabi Enache sunt de altfel finii Anamariei Prodan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și