Închide meniul
Foto

„Cea mai frumoasă româncă!” Unica fiică a lui Ion Ţiriac a uimit din nou: „Visele au devenit mai mari!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2024, 14:16

Reclamă
„Cea mai frumoasă româncă!” Unica fiică a lui Ion Ţiriac a uimit din nou: „Visele au devenit mai mari!”

Unica fiică a lui Ion Ţiriac a uimit din nou:

Ioana Țiriac este fiica de 25 de ani a miliardarului Ion Țiriac / Colaj Instagram, Hepta

Unica fiică a lui Ion Ţiriac a uimit din nou cu o apariţie răvăşitoare. Ioana Ţiriac şi-a încântat fanii cu ultima postare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Ţiriac este o prezenţă activă pe reţelele de socializare şi, în acelaşi timp, una extrem de discretă în spaţiul public. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI RĂVĂŞITOARE CU FIICA LUI ION ŢIRIAC)

Unica fiică a lui Ion Ţiriac a uimit din nou

„Visele au devenit mai mari”, a fost mesajul care a însoţit postarea Ioanei Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat. „Cea mai frumoasă româncă” sau „Prinţesă” au fost două dintre comentariile fanilor.

Ioana Țiriac trăiește în Statele Unite alături de mama ei, jurnalista Sophie Ayad. Ioana este unul dintre cei trei copii ai celui mai bogat român. Mama ei este jurnalista de origine egipteană, Sophie Ayad, care a fost 9 ani într-o relație cu Ion Țiriac.

Ioana Ţiriac a terminat liceul în București, iar în acest an a absolvit Facultatea de Economie din Miami. A decis să îşi trăiască, în continuare, „visul american”. Locuieşte în apartamentul de două milioane de euro primit de la tatăl ei.

Reclamă
Reclamă 4

Fostul mare jucător de tenis este cel mai bogat român. Averea lui Ion Ţiriac este estimată de Forbes la 2 miliarde de dolari. Acesta a cunoscut-o pe mama Ioanei, Sophie Ayad, în 1994, La Munchen. Au format un cuplu timp de nouă ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. Din relaţia celor doi s-au născut Ioana şi Karim. Milionarul român mai are un fiu, pe nume Alexandru Ion Ţiriac.

Imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac

imagine rară cu fiul cel mic al lui Ion Ţiriac a fost postată chiar de mama acestuia, Sophie Ayad, chiar de ziua acestuia. Karim Mihai, cel mai mic dintre cei doi băieţi ai lui Ion Ţiriac, a împlinit 27 de ani.

Karim Mihai este al doilea băiat al miliardarului român, după Ion Ion Ţiriac, pe care îl are din urma relaţiei cu Mikette von Issenberg.

Reclamă

La mulţi ani pentru împlinirea vârstei de 27 de ani, pentru primul meu copil şi superstar, Karim. Te iubim până la lună şi înapoi. 2 decembrie 1996„, e mesajul postat pe Instagram de Sophie Ayad, alături de o poză din copilăria lui Karim.

Karim vorbeşte fluent limba română, asta după ce a avut o bonă din ţara noastră. Conform playtech.ro, moştenitorul miliardarului a absolvit Deerfield Academy, din Massachusetts, una dintre cele mai prestigioase din lume, care aduna elevi din 37 de ţări.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

22:07

Victoria FCSB-ului i-a „speriat” pe olandezi, înaintea meciului cu România din optimile EURO 2024: „Semn rău!”

22:00

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! Mesaj direct pentru „câini”

21:52

Dan Petrescu, la un pas să transfere un jucător dorit şi de FCSB! Lovitura pregătită de CFR Cluj

21:10

FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și