Închide meniul
Foto

Cel mai slab sezon estival l-a făcut pe Gigi Becali să ia o decizie drastică. Ce se întâmplă la hotelul lui din cauza lipsei turiștilor

Antena Sport Publicat: 25 iulie 2022, 18:11 / Actualizat: 25 iulie 2022, 19:18

Cel mai slab sezon estival l-a făcut pe Gigi Becali să ia o decizie drastică. Ce se întâmplă la hotelul lui din cauza lipsei turiștilor

Hotelul lui Gigi Becali din Venus. Sursa: booking.com

Hotelul lui Gigi Becali din Venus. Sursa: booking.com

  • Cel mai slab sezon estival l-a făcut pe Gigi Becali să ia o decizie drastică
  • Ce se întâmplă la hotelul lui din cauza lipsei turiștilor

Cel mai slab sezon estival l-a făcut pe Gigi Becali să ia o decizie drastică în privința hotelului său aflat în stațiunea Venus, de pe litoralul românesc. Din cauza numărului extrem de mic de turiști care au mers la malul Mării Negre în această vară, latifundiarul din Pipera a fost nevoit să micșoreze tarifele de cazare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a inaugurat recent Becali Hotel, afacere de care se ocupă fiica sa, Teodora, împreună cu soțul ei, Mihai Mincu. Patronul de la FCSB a plătit 6,8 milioane de euro pentru a achiziționa hotelul de la Ioan Niculae, finanțatorul celor de la Astra Giurgiu.

Cel mai slab sezon estival l-a făcut pe Gigi Becali să ia o decizie drastică.

Familia Becali avea mari speranțe și spera să dea un „tun” financiar cu noua afacere de pe litoralul românesc, dar lucrurile au luat o întorsătură radicală. Motivul? În România este cel mai slab sezon estival din ultimii 30 de ani, iar această „prăbușire” a numărului de turiști l-a lovit din plin și pe Gigi Becali.

Reclamă

Din cauza lipsei de clienți cazați la hotel, Becali a fost nevoit să reducă tarifele camerelor cu 20%, potrivit click.ro. În urmă cu câteva zile, o cameră single costa 804 lei, iar acum turiștii o pot închiria cu 644 de lei. De asemenea, prețurile camerelor duble și ale apartamentelor au fost reduse de la 860 și 1634 lei la 688, respectiv 1307 lei.

Despre această criză de pe litoralul românesc a vorbit recent omul de afaceri Mohammad Murad. El a făcut o analiză amplă, afirmând că este cel mai slab sezon estival din ultimele 3 decenii. Murad a precizat că în ultima săptămână au fost pe litoral 80 – 90.000 de turişti, iar în aceeaşi perioadă a anului trecut erau 140.000.

Reclamă

Mohammad Murad: „E cel mai slab sezon estival din ultimii 30 de ani!”

Murad a mai afirmat că hotelierii nu au crescut preţurile, în condiţiile în care tarifele la alimente şi utilităţi s-au mărit.

„Este un sezon foarte slab. E un număr foarte mic de persoane care se află pe litoral, de turişti. Săptămâna asta a fost record – 80.000, 90.000 de persoane în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut când au fost 140.000. Chiar am ajuns la 180.000 anul trecut. Multe persoane se întreabă de ce. Presa şi comentariile pe Facebook spun că preţurile sunt foarte mari pe litoral. Hotelierii nu au crescut preţurile cu toate că au crescut partea de alimente şi utilităţi în proporţie de 50-60 la sută.

Preţurile de anul trecut s-au menţinut chiar dacă am avut această creştere şi hotelierii nu au avut intenţia de a creşte, în special prin luna martie când a căzut toată piaţa, motivul a fost foarte clar, războiul din Ucraina, ne-am trezit că s-au blocat vânzările şi cred că a fost un motiv să fim foarte atenţi la piaţă. Astăzi este cel mai slab sezon din ultimii 30 de ani. Numărul de turişti aflaţi pe litoral este cel mai mic din ultimii 30 de ani”, a declarat Murad, citat de news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Becali Hotels, noua afacere deținută de familia patronului FCSB

Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali, a explicat în urmă cu câteva luni ce planuri are cu hotelul cumpărat de patronul FCSB.

„Fostul hotel Inter se va deschide în iunie sub denumirea Becali Hotels și va fi catalogat la 5 stele. Am făcut puține modificări la exterior, la plajă, la șezlonguri. De la anul ne propunem să facem și schimbări la interior.

Deocamdată vrem să vedem cum ne descurcăm cu acest hotel, iar pe viitor, dacă ne acomodăm cu o astfel de afacere, vom analiza și varianta extinderii pe acest segment. Nu avem încă o gândire în acest sens.

S-a ivit oportunitatea de a cumpăra acest hotel de la Interagro și vrem să îl facem funcțional. Sunt clienți ai hotelului care vin aici în fiecare an. Hotelul arată foarte bine. Mare lucru nu ai ce să schimbi nici în interior, din punct de vedere al mobilierului.”, a explicat Mihai Mincu, pentru profit.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
15
apr.
22:43
Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti
15
apr.
22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
15
apr.
22:20
FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi
15
apr.
21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
15
apr.
21:19
FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie
Antena Sport Update • 15 apr., 16:40
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 11:43
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 15 apr., 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment