Închide meniul
Foto

Cine e bărbatul care i-a sucit minţile lui Laurette, femeia care nu a ezitat să vorbească despre relaţia cu Ion Ţiriac

Reclamă

Publicat: 28 iulie 2022, 19:14

Cine e bărbatul care i-a sucit minţile lui Laurette, femeia care nu a ezitat să vorbească despre relaţia cu Ion Ţiriac

Laurette Atindehou este prietena lui Ion Ţiriac

Colaj Laurette - Ion Ţiriac

Laurette Atindehou, femeia despre care s-a spus că ar fi avut o relaţie cu Ion Ţiriac, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Magaye Gueye, fostul fotbalist de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relaţia dintre Laurette şi Magaye Gueye a fost una agitată. Cei doi aua avut şi perioade în care s-au certat, însă totul s-a încheiat fericit. Cei doi îşi consumă în continuare relaţia de iubire.

Mai mult, Laurette a vorbit la superlativ în urmă cu o lună despre actualul său iubit şi a dat asigurări că relaţia continuă.

Sunt cu iubitul meu, același iubit… El aici locuiește!Nu sărbătorim nicio împăcare. Păi ce să ne împăcăm că… toată lumea se ceartă și se împacă!”, a spus Laurette, în urmă cu o lună, pentru cancan.ro.

Laurette, implicată într-o relaţie cu Magaye Gueye / Instagram
Laurette, implicată într-o relaţie cu Magaye Gueye / Instagram

Laurette a rupt tăcerea și a spus totul despre relația cu Ion Țiriac. Vedeta e cu 45 de ani mai tânără

Laurette a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Chiar dacă nu a dezvăluit că ar fi fost iubita miliardarului român, frumoasa mulatră susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri.

Reclamă

Despre cei doi au apărut informații în spațiul public că ar avea o relație amoroasă. Laurette (38 de ani) și Țiriac (83 de ani) au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Reclamă 4 / 0/3

Laurette Atindehou: „Ion Ţiriac este un om puternic şi foarte sufletist”

Laurette Atindehou a recunoscut, în trecut, că a fost ajutată de Ion Ţiriac. Tânăra de 38 de ani a filmat un videoclip la piesa „Big Girl” şi a apelat la bolizii de sute de mii de euro ai miliardarului român.

„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială.

Este o relație frumoasă de prietenie! E un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, spunea Laurette pentru Ciao.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și