Închide meniul
Foto

Cine e femeia care i-a sucit mințile primului bărbat din viaţa Anamariei Prodan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 august 2021, 9:04 / Actualizat: 5 august 2021, 18:56

Cine e femeia care i-a sucit mințile primului bărbat din viaţa Anamariei Prodan

Cine e femeia care i-a sucit mințile primului bărbat din viaţa Anamariei Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Fostul baschetbalist s-a însurat cu Anamaria Prodan în 1998, divorţând 9 ani mai târziu. Cei doi au împreună două fete, Rebecca şi Sarah. După despărţirea de Prodan, în viaţa lui Tibi a apărut Irina, cu care şi o fiică, Celia, în vârstă de 15 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Irina, femeia care i-a sucit mințile primului bărbat din viaţa Anamariei Prodan

Dacă Anamaria Prodan atrage toate privirile pe reţelele de socializare, Irina se află la polul opus, fiind retrasă din acest punct de vedere. Ea se ocupă de educaţia Celiei, care studiază pianul la Colegiul Naţional „George Enescu”.

„Avem 5 copii acum. Celia este fetița fostului soț, din actuala căsătorie. Tibi s-a recăsătorit cu Irina. Noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună. Facem glume de genul „bine că te-am lăsat”.

Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce sa ii reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații. El și actualul soț sunt identici, la fel de familiști, iubitori, muncitori. Suntem niște oameni normali, care au înțeles că s-au pierdut pe drum și fiecare a înțeles că meritam să ne găsim jumătatea”, a mărturisit Anamaria Prodan, citată de wowbiz.ro.

Ce avere are de fapt Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit ce avere are. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. „Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară”, susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane.

Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a spus Anamaria, în trecut, citată de capital.ro.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Anamaria Prodan a fost măritată 9 ani cu Tibi Dumitrescu
  • Cei doi au împreună două fete, Sarah şi Rebecca

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și