Închide meniul
Foto

Cine e şi cum arată fratele mai mic al lui Ilie Dumitrescu. Cât de mult seamănă cei doi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 noiembrie 2023, 9:33

Reclamă
Cine e şi cum arată fratele mai mic al lui Ilie Dumitrescu. Cât de mult seamănă cei doi

Cine e şi cum arată fratele mai mic lui Ilie Dumitrescu. Cât de mult seamănă cei doi

Colaj Instagram

Cine e şi cum arată fratele lui Ilie Dumitrescu, fostul mare internaţional român. Bogdan Dumitrescu a fost şi el fotbalist, dar nu a ajuns la performanţele fratelui său mai mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Ilie Dumitrescu îl ştie toată ţara, dar puţină lume îl ştie pe fratele acestuia. Bogdan Dumitrescu este fratele mai mic al fostului internaţional român.

Cine e şi cum arată fratele mai mic lui Ilie Dumitrescu

Bogdan Dumitrescu a fost şi el junior la Steaua, dar nu a reuşit să ajungă la un nivel înalt. Bogdan are o relaţie extrem de strânsă cu Ilie Dumitrescu. Ca şi mai celebrul său frate, Bogdan Dumitrescu adoră vacanţele în locaţii de lux. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU FRATELE LUI ILIE DUMITRESCU) Dacă Ilie Dumitrescu este cunoscut şi sub numele de „Mister”, lui Bogdan i se mai spune „Butelie”.

Într-o apariţie rară în spaţiul public,. Bogdan Dumitrescu a vorbit despre unul dintre cele mai controversate momente din cariera fratelui său. În momentul în care juca la Tottenham, Ilie Dumitrescu a fost implicat într-un scandal amoros de proporţii. Presa de atunci a scris că fostul internaţional român a avut o relaţia cu soţia unui poliţist din Londra.

„Ilie a început bine. Tot timpul ieșeam împreună, ieșeau fotbaliștii. Era unul evreu, dar știa română. Ronny Rosenthal, da. Petrescu era la Chelsea, eu când l-am prins în Anglia era la Chelsea. Zola, jucătorul anului, fotbalist, nu glumă. Am stat în Anglia câteva luni bune.

Reclamă

Ce apăruse? Bate câmpii… păi ce, scria pe fruntea lu’ aia că e nevastă de polițist. Era una care îl plăcea pe frati-miu, probabil a avut drag, știa cine e. Stătea pe acolo, vecini, ce să facă ăla, polițistul? A aflat și și-a revenit după aia. Ardiles îi zicea lui Ilie că tu de la mijloc în sus să joci, nu te întorci”, a declarat Bogdan Dumitrescu pentru cancan.ro.

Ilie Dumitrescu a fost unul liderii echipei naţionale la cea mai importantă participare din istorie la Cupa Mondială. El a scris însă pagini de istorie şi pentru Steaua, clubul la care a crescut de când era un junior.

Dumitrescu a fost aplaudat de tot vestiarul pentru că a reuşit să o cucerească pe frumoasa soţie a unui poliţist.

Reclamă 4 / 0/3

„N-a fost nimic inventat pentru că s-a întâmplat. N-am fost combinat, doar am ieșit cu ea. Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. 

Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat. Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: ‘Am o familie și te rog să încetezi’. N-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață.

În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret”, a povestit Dumitrescu în Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și