Închide meniul

Cum arată fratele mai puţin cunoscut al lui Ilie Dumitrescu. Ce a spus despre scandalul uriaş provocat de fratele său

Reclamă

Publicat: 17 noiembrie 2022, 18:19

Cum arată fratele mai puţin cunoscut al lui Ilie Dumitrescu. Ce a spus despre scandalul uriaş provocat de fratele său

Ilie Dumitrescu are un frate care nu apare des în spaţiul public

Instagram Ilie Dumitrescu

Cum arată fratele mai puţin cunoscut al lui Ilie Dumitrescu. Bogdan a vorbit şi despre scandalul provocat de Ilie Dumitrescu în Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul în care juca la Tottenham, Ilie Dumitrescu a fost implicat într-un scandal amoros de proporţii. Presa de atunci a scris că fostul internaţional român a avut o relaţia cu soţia unui fotbalist din Londra.

Bogdan Dumitrescu a avut o apariţie rară şi a vorbit şi despre acel scandal.

Cum arată fratele mai puţin cunoscut al lui Ilie Dumitrescu

„Ilie a început bine. Tot timpul ieșeam împreună, ieșeau fotbaliștii. Era unul evreu, dar știa română. Ronny Rosenthal, da. Petrescu era la Chelsea, eu când l-am prins în Anglia era la Chelsea. Zola, jucătorul anului, fotbalist, nu glumă. Am stat în Anglia câteva luni bune.
Ce apăruse? Bate câmpii… păi ce, scria pe fruntea lu’ aia că e nevastă de polițist. Era una care îl plăcea pe frati-miu, probabil a avut drag, știa cine e. Stătea pe acolo, vecini, ce să facă ăla, polițistul? A aflat și și-a revenit după aia. Ardiles îi zicea lui Ilie că tu de la mijloc în sus să joci, nu te întorci”, a declarat Bogdan Dumitrescu pentru cancan.ro.

Bogdan Dumitrescu este fratele lui Ilie Dumitrescu. Sursa: Facebook Bogdan Dumitrescu

Un polițist, adus în pragul disperării de o vedetă din Romania

Fotbalistul a adunat pe lângă trofee şi multe povestiri savuroase. Una dintre ele s-a petrecut la Londra, unde a evoluat pentru două cluburi: Tottenham şi West Ham.

Reclamă

Ilie Dumitrescu a fost unul liderii echipei naţionale la cea mai importantă participare din istorie la Cupa Mondială. El a scris însă pagini de istorie şi pentru Steaua, clubul la care a crescut de când era un junior.

Dumitrescu a fost aplaudat de tot vestiarul pentru că a reuşit să o cucerească pe frumoasa soţie a unui poliţist.

„N-a fost nimic inventat pentru că s-a întâmplat. N-am fost combinat, doar am ieșit cu ea. Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. 

Reclamă 4 / 0/3

Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat. Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: ‘Am o familie și te rog să încetezi’. N-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață.

În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret”, a povestit Dumitrescu în Gazeta Sporturilor.

Recomandări
  • Cum arată fratele mai puţin cunoscut al lui Ilie Dumitrescu
  • Bogdan a vorbit şi despre scandalul provocat de Ilie Dumitrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și