Închide meniul

Cine este bărbatul care l-a desfigurat pe Sorin: „Mi-a fost milă de el! Nu vreau să știu cum arată!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2023, 17:52

Cine este bărbatul care l-a desfigurat pe Sorin: „Mi-a fost milă de el! Nu vreau să știu cum arată!

Cine este bărbatul care l-a desfigurat pe Sorin Comșa

Concurs palme / Instagram

Cine este bărbatul care l-a desfigurat pe Sorin Comșa. Cei doi s-au lovit brutal pentru un premiu de 5.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin a câștigat un concurs de palme organizat la RXF, cu prețul unor răni teribile la nivelul feței. Sorin a câștigat marea finală la concursul organizat în Las Vegas și a plecat acasă cu un premiu răsunător, în valoare de 5.000 de euro.

Cine este bărbatul care l-a desfigurat pe Sorin Comșa

Adversarul lui Sorin Comșa din marea finală a fost Alexandru Gorczyca. Acesta nu a fost atât de afectat de loviturile încasate precum Sorin. Alexandru Gorczyca a explicat că a renunțat la marele premiu când a văzut în ce stare a ajuns rivalul său.

„Așa arăt eu după competiția de slap, nu vreau să știu cum arată colegul. Am renunțat pentru că mi-era milă, nu că nu mai puteam. Am o umflătură, îmi va trece.

Respectul meu pentru el, a dus bine, un bun încasator, lovește destul de tare. Sper să înțelegeți de ce am renunțat, nu vreau să am pe nimeni pe conștiință”, a spus Alexandru Gorczyca, într-un videoclip postat pe internet.

Reclamă
Youtube RXF

Verdictul medicilor pentru Sorin Comșa, românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro

Ardeleanul a plecat de la concursul organizat de RXF cu fața tumefiată.

În urmă cu două zile, Sorin Comșa a intrat în direct pe TikTok cu urmăritorii săi, unde le-a răspuns curiozităților.

Sorin a fost întrebat ce i-au spus medicii când s-a dus la spital, cu fața desfigurată. Bărbatul din Alba Iulia a explicat că medicii erau obișnuiți cu astfel de cazuri, în care oamenii aveau lovituri severe la nivelul feței, iar din acest motiv nu s-a panicat.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce să spună, frate, mama lucrează la spital… Medicii văd tot timpul astfel de cazuri, nu vă gândiți că numai eu arăt așa”, a spus Sorin Comșa, pe TikTok.

Între timp, fața lui Sorin Comșa și-a mai revenit, însă nu de ajuns cât să poată mișca în întregime jumătatatea afectată.

Sorin Comșa a câștigat 5.000 de euro la un concurs de palme

Sorin Comșa e românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro, la concursul de palme organizat de RXF. Sorin Comşa e cel care a câştigat competiţia, dar a ieşit extrem de şifonat din ring.

Totuşi, cec-ul de 5.000 de euro l-a făcut să uite de faptul că are traumatisme. Mai mult, pentru suma potrivită, el este pregătit să participe din nou la dura întrecere.

”N-ai ce face, așa e când nu știi să renunți. Eu știu dacă o să-mi mai revin… Dacă mai concurez? Dacă-s destui bani, da. Am câștigat 5.000 de euro, asta-i situația.

Pot să mănânc, jumătate de gură e bună. Am 100 de kilograme. Nu mă doare, mi-a deformat capul, da. Dacă a meritat? Nu știu dacă a meritat”, a spus Sorin Comșa.

Chiar şi celebrul Conor McGregor a avut un comentariu de făcut pe seama românului.

Reclamă

„O tehnică absolut superbă! Felicitări noului campion mondial la categoria grea”, a scris Conor pe Twitter.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și