Închide meniul
Foto

Cine este bărbatul celebru care a refuzat banii lui Cristi Borcea: „E familia mea, dar situația e foarte grea!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2023, 19:28

Cine este bărbatul celebru care a refuzat banii lui Cristi Borcea: „E familia mea, dar situația e foarte grea!”

Cristi Borcea

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Cine este bărbatul celebru care a refuzat banii lui Cristi Borcea. Gabi Tamaș a refuzat șansa să se întoarcă la Dinamo, în ciuda faptului că celebrul afacerist i-a promis că îi va plăti salariul din banii lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş spune că nu a vrut nici să audă de o revenire ela Dinamo din cauza situaţiei în care se află clubul. Gabi Tamaş a ales să meargă tot în Liga 2, dar la Concordia Chiajna.

Cine este bărbatul celebru care a refuzat banii lui Cristi Borcea

„Domnul Cristi (n.red. Borcea) a fost și va rămâne ca familia mea. Am avut o relație extraordinară cu dânsul, cu domnul Badea, atunci când am fost la Dinamo. Îi mulțumesc pentru asta (n.red. pentru propunerea de a-i plăti salariul), dar știți foarte bine că la Dinamo este o situație foarte grea. Până nu se aranjează toate lucrurile acolo, este foarte greu ca unii jucători să meargă să-i ajute”, a spus Gabi Tamaș, conform ProSport.

În tricoul lui Dinamo, Gabi Tamaş a câştigat de două ori Cupa României.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Reclamă

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Chiar înainte de Sărbători, Pelinel a vorbit despre așteptările pe care le are de la anul 2023. Dacă în trecut a negat că ar dori să îi mai ofere un urmaș milionarului român, de această dată Valentina a evitat să mai ofere un răspuns vehement.

(Reporter: Știu că aveți o famile frumoasă ai numeroasă dar mai e loc de un copil? Vă doriți acest lucru, tu și soțul tău în 2023?) Nu avem niciun plan în acest sens. Avem 3 copii sănătoși și frumoși, pentru care suntem recunoscători.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Cu ce gânduri intră Valentina Pelinel în 2023?) Gânduri de recunoștință și mulțumire pentru că suntem sănătoși, avem o familie frumoasă și chiar dacă uneori trecem prin momente dificile, suntem împreună și luptăm pentru același obiectiv. Vă doresc tuturor sărbători binecuvântate și liniștite alături de cine contează pentru voi„, a declarat Valentina Pelinel pentru sursa citată anterior.

Cum a reușit Cristi Borcea să facă 4 copii când era la închisoare

Au apărut noi detalii despre modul prin care Cristi Borcea a făcut 4 copii când era la închisoare. Victor Becali, cel care i-a fost coleg de celulă, a dezvăluit ce s-a întâmplat, cu adevărat, după condamnările din Dosarul Transferurilor.

Fostul patron al lui Dinamo a stat închis cinci ani și o lună după gratii și a fost eliberat condiționat după ce ar fi participat la peste 150 de activități educative. Marea surpriză a fost că, în perioada detenției, Borcea a mai făcut patru copii.

Una se scria prin presă, alta era situația acolo. Ca să vă dau un exemplu. Mai veneau elevi de la școala de poliție în vizită la noi. Și fete, și băieți. Și mulți aveau curiozitatea să vadă camera lui Borcea, pentru că de el se scria mai mult. Atunci eram patru într-o cameră mică, toaletă la comun. Dar fetele doreau să vadă unde e Spa-ul lui Borcea, pentru că citiseră în presă. Le-am spus să deschidă ușa la WC, că acolo e… Nu le venea să creadă!

(Păi și vizitele noaptea ale Valentinei Pelinel la Borcea, despre care a vorbit Nati Meir?) Păi Meir vedea noaptea prin bezna aia cum a văzut și euro ăia falși pe care-i dădea la lăutari! Unde să intre Valentina Pelinel? Eram 16 în cameră (n.r. celulă) uneori, ba am fost și 40 la un moment dat. Acolo nu intra nimeni!„, a declarat Victor Becali pentru fanatik.ro.

Recomandări
  • Cine este bărbatul celebru care a refuzat banii lui Cristi Borcea
  • Miliardarul, refuzat de un prieten apropiat

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și