Închide meniul
Foto

Cine este, de fapt, iubirea vieţii lui Irinel Columbeanu! Fostul milionar a dat un asalt luni întregi pentru a o cuceri

Publicat: 22 octombrie 2023, 13:12

Reclamă
Cine este, de fapt, iubirea vieţii lui Irinel Columbeanu! Fostul milionar a dat un asalt luni întregi pentru a o cuceri

Cine este, de fapt, iubirea vieţii lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, la un eveniment / Hepta

Nici Romaniţa Iovan, nici Monica Gabor! S-a aflat cine este, de fapt, iubirea vieţii lui Irinel Columbeanu. Fostul milionar, ajuns acum la sapă de lemn, a încercat luni în şir să o cucerească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de a se căsători cu Romaniţa Iovan, Irinel Columbeanu a fost îndrăgostit lulea de o colegă model a Romaniţei, Mariana.

Cine este, de fapt, iubirea vieţii lui Irinel Columbeanu!

Chiar dacă a încercat timp de mai multe luni să o cucerească, Irinel Columbeanu nu s-a căsătorit cu Mariana. Avea să se însoare ulterior cu Romaniţa Iovan, colega Marianei.

O dată a adus două sticle de vin extrem de scumpe (…) Asta când era îndrăgostit lulea de Mariana, un manechin după care s-a ţinut luni întregi. Spunea, la un moment dat, că e iubirea vieţii lui, că-şi doreşte o familie cu ea”, mărturisea, în urmă cu mulţi ani, Melek Amet, şi ea un model foarte apreciat în perioada comunistă.

Melek Amet a decedat în anul 2008. Ea s-a stins la numai 47 de ani, pe 22 mai 2008, din cauza cancerului.

Reclamă

O fostă iubită a lui Irinel Columbeanu îi sare în ajutor fostului milionar! Cine vrea să îl îngrijească pe afaceristul falit

O fostă iubită a lui Irinel Columbeanu îi sare în ajutor fostului milionar! Ajuns la azilul din Ghermăneşti, pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a fost invitat de o fostă parteneră de viaţă să locuiască la ea.

Daiana Duțu i-a pus o condiţie însă lui Irinel Columbeanu. Fostul milionar, ajuns la sapă de lemn, trebuie să îi ceară scuze.

”Iri, dragul meu, te cunosc de când aveam 18 ani, adică de 10 ani, am fost lângă tine și când aveai bani, hai să ne împăcăm și lasă-mă să fiu în continuare lângă tine și acum, la ananghie. Oricum, eu am fost singura femeie care ți-a rămas alături când ai pierdut tot și ți-am oferit ajutorul meu necondiționat, chiar dacă tu nu ai vrut să recunoști.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă îți ceri iertare, eu te aștept acasă. Hai să îngropăm securea războiului, că viața e scurtă și nu vreau să nu apucăm să ne împăcăm”, i-a transmis Daiana lui Irinel Columbeanu, potrivit cancan.ro.

Irinel Columbeanu nu-şi permite să îşi plătească azilul, iar Gigi Becali refuză să îl ajute

Gigi Becali a exclus varianta de a-l ajuta pe Irinel Columbeanu, care a ajuns în situaţia de a nu-şi permite să îşi achite azilul. Fostul milionar, care locuieşte acum în azilul din Ghermăneşti deţinut de Ion Cassian, acolo unde a stat şi tatăl său în ultimii ani ai vieţii, a mărturisit că este foarte liniştit acolo.

Problema este că Irinel Columbeanu nu îşi permite să achite şederea. O lună de cazare la acel azil costă circa 4.000 de lei, iar Irinel Columbeanu nu primise nici prima pensie. Pensia lui ar urma să fie în jurul a 2.000 de lei.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

„E trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea Vezi toate știrile
Citește și