Închide meniul

Cine sunt copiii lui Costel Constantin şi care e adevăratul motivul pentru care marele actor ar fi fost „răpus de singuratate”!

Publicat: 23 mai 2024, 9:13

Reclamă
Cine sunt copiii lui Costel Constantin şi care e adevăratul motivul pentru care marele actor ar fi fost „răpus de singuratate!

Cine sunt copiii lui Costel Constantin

Costel Constantin a murit la 81 de ani / antena3.ro

Cine sunt şi cu ce se ocupă copiii lui Costel Constantin, marele actor care a murit la vârsta de 81 de ani. Vedeta din România şi-a şocat apropiaţii şi a încetat din viaţă fără să se fi plâns că ar avea probleme de sănătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Constantin a lăsat în urmă doi copii. Vestea tragică a venit pentru aceştia la numai un an distanţă după ce şi-au pierdut şi mama. Pierderea soţiei l-a afectat crunt pe actorul care a jucat în zeci de piese celebre.

Cine sunt copiii lui Costel Constantin. Cunoscutul actor a murit la 81 de ani

Costel Constantin a fost căsătorit aproape cinci decenii cu Mihaela, cea care cu care şi-a refăcut viaţa după un divorţ. Nu au avut copiii împreună, fiecare având câte unul din căsniciile anterioare.

Într-un interviu pentru adevărul.ro, în urmă cu trei ani, Costel Constantin dezvăluise cu ce se ocupă cei doi copii. Vlad este medic, iar Tudor a fost sportiv. A făcut 10 ani rugby în Fraţa, iar după retragere a devenit om de afaceri şi vinde mobilă.

Fiul meu cel mare, care are 54 de ani acum, l-am luat într-un film, să facă figuraţie, pe când avea opt ani, în „Întoarcere la dragostea dintâi“, dar nu i-a plăcut niciodată actoria, n-a fost atras. I-a plăcut medicina, iar acum este un chirurg excelent. Cel mic, Tudor, îmi spunea că-l doare gâtul când citeşte. Citea cu muşchii. Aşa că el a făcut rugby, a jucat 10 ani în Franţa şi fost căpitanul Naţionalei, în urmă cu 20 de ani. Are 49 la picior, 1,98 înălţime şi 130 de kilograme. Vi-l imaginaţi! Dar bănuiesc că n-a citit o carte până la capăt„, spunea Costel Constantin pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Reclamă 4

Jurnalista Ioana Mandache a dezvăluit, pentru click.ro, că vorbise cu o zi în urmă cu marele actor. Ea a dezvăluit că Costel Constantin a fost „răpus de singurătate”.

El suferea cumplit după Mihaela, soția sa, care s-a prăpădit în urmă cu nici un an. Nu știu dacă avea și o depresie, cert este că eu cred că de asta a murit, de dorul ei. Spunea că nu mai este el de când ea a murit. Nu se mai regăsea!

Ei erau foarte apropiați. Știu că ea avea un magazin alimentar, s-a ocupat de afacerea asta, dar ei doi erau nedezlipiți. Ea tot timpul era cu el, la teatru, peste tot! Îl însoțea oriunde mergea.

Reclamă

Rămăsese singur pe lume și suferea de singurătate. Anul trecut și-a luat <<Adio!>> de la scenă, cu ultimul lui spectacol în care a jucat: <<Omul care a văzut moartea!>>„, a spus Ioana Mandache.

Actorul Costel Constantin a încetat din viaţă

Actorul Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani, conform unui anunţ făcut miercuri de Teatrul Naţional Bucureşti.

Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie a marelui actor COSTEL CONSTANTIN, un coleg minunat, un artist desăvârşit, cu o lungă şi o prodigioasă carieră atât în teatru, cât şi în film, cu zeci de roluri memorabile!”, anunţă instituţia într-o postare pe pagina de facebook.

Costel Constantin s-a născut pe 20 octombrie 1942, la Galaţi. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, la clasa profesor Beate Fredanov, în 1964.

Costel Constantin a debutat pe scena Teatrului Naţional Bucureşti în 1970, cu rolul Nick din piesa „Cui i-e frică de Virginia Woolf?” de Edward Albee.

A jucat în zeci de piese, printre care se numără Săptămâna patimilor de Paul Anghel, Regele Lear de William Shakespeare, Năpasta, O scrisoare pierdută de I.L. Caragiale, Alexandru Lăpuşneanu de Virgil Stoenescu, Azilul de noapte de Maxim Gorki, Apus de soare de Barbu Ştefănescu Delavrancea, Steaua fără nume de Mihail Sebastian, Crimă pentru pământ după Dinu Sararu, Sâmbătă, duminică, luni de Eduardo De Filippo, Sinucigasul de Nikolai Erdman.

Ultima oară a putut fi văzut pe scenă în iunie 2023, în spectacolul „Omul care a văzut moartea”, un rol remarcabil, care a avut peste 200 de reprezentaţii de-a lungul a zece ani.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:22

„Am avut o discuţie cu Edi!” Jucătorul care a refuzat să vină la naţionala României: „Nu regret! I-am spus asta!”

21:00

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Cristiano Ronaldo e titular şi scrie istorie în fotbal. Echipele

20:50

Turcia – Georgia 3-1! Goluri FABULOASE ale lui Mert Muldur şi Arda Guler! Mikautadze a marcat pentru georgieni

20:43

David Popovici LIVE VIDEO pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, miercuri, de la 19:52, în finala de 100 de metri liber

20:43

Arda Guler a reuşit un eurogol în Turcia – Georgia! Jucătorul lui Real Madrid i-a readus pe turci în avantaj cu o torpilă

19:55

VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și