Închide meniul
Foto

Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton! Imagini de senzaţie cu fostele cuceriri ale pilotului „Playboy”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 25 martie 2024, 10:58

Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton! Imagini de senzaţie cu fostele cuceriri ale pilotului „Playboy”

Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton

Lewis Hamilton / Profimedia

Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton. Superstarul din Formula 1 s-a iubit cu mai multe vedete internaționale, de-a lungul timpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton

Pilotul de la Mercedes a fost în centrul atenției, nu doar datorită carierei sale din Formula 1™. Viața sentimentală a acestuia a fost un subiect care i-a interesat pe fani. IMAGINILE CU TOATE FEMEILE CARE L-AU DAT PESTE CAP DE LEWIS HAMILTON POT FI VĂZUTE ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

De când se află în lumina reflectoarelor, Hamilton a avut mai multe relații sau „aventuri”, care i-au pus rapid pe „jar” pe fanii săi.

Pentru prima dată, Hamilton a captat atenția și în afara carierei de Formula 1 prin relația cu Jordia Ma. Cei doi au fost împreună timp de câțiva ani și s-au despărțit în anul 2007.

Reclamă

A urmat apoi o relație cu celebra cântăreață Nicole Scherzinger, de care s-a despărțit în anul 2015. De altfel, aceasta a fost cea mai lungă relație a pilotului de la Mercedes.

După despărțirea de Nicole, Hamilton a ales să se concentreze pe carieră, însă ar fi trăit mai multe aventuri, potrivit unor tabloide internaționale.

Printre „cuceririle de scurtă durată” are superstarului din Formula 1 s-ar număra: Rihanna, Rita Ora, modelul Barbara Palvin, Nicki Minaj sau Shakira!

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai recent, Lewis Hamilton s-a aflat într-o relație cu modelul brazilian Juliana Nalu. Totuși, potrivit informațiilor oferite de thesun.co.uk, cei doi s-au despărțit, iar pilotul și-ar fi făcut un cont pe o aplicație de întâlniri.

Lewis Hamilton, mesaj categoric după ce a abandonat în Marele Premiu al Australiei

Lewis Hamilton a transmis un mesaj categoric, după ce a abandonat în Marele Premiu al Australiei. Pilotul britanic a declarat că week-end-ul de pe circuitul din Melbourne a fost chinuitor pentru echipa sa, Mercedes.

Lewis Hamilton a fost forțat să se retragă în turul 17 din Marele Premiu al Australiei. Cursa a fost live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

„Nu am simțit că va veni, până când s-a întâmplat. Cu siguranță este frustrant, pentru că a fost devreme în cursă, eram în progres și era strategia diferită pentru toți. Dar se întâmplă și astfel de lucruri.

(N.r. Ce a învățat din cursă) Nimic din ce nu știam înainte. Nu am arătat rău în virajele de viteză mare, dar am fost lenți în cele de viteză scăzută, în timp ce în cursa precedentă, am fost slabi pe viteză mare, și buni pe viteză mică. Da, a fost un chin week-end-ul acesta”, a declarat Lewis Hamilton, conform formula1.com.

Poți urmări știrile Antena Sport și pe Google News!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și