Închide meniul

Ciprian Marica l-a dat de gol pe Ilie Năstase: „Eu cedez”. Noi dezvăluiri în scandalul momentului

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 noiembrie 2021, 20:51

Ciprian Marica l-a dat de gol pe Ilie Năstase: „Eu cedez. Noi dezvăluiri în scandalul momentului

Ilie Năstase, noi dezvăluiri în scandalul momentului

Colaj Profimediaimages / Hepta

Ciprian Marica a venit cu noi lămuriri în scandalul momentului. Fostul internaţional a vorbit despre războiul pe care îl are cu Ilie Năstase pentru baza Voinţa, estimată la 50 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica l-a dat de gol pe Ilie Năstase

Fostul atacant ar fi încercat să îl scoată pe fostul lider mondial din proiect, pentru a obține câștiguri mai mari. Până la urmă, cei doi s-ar fi împăcat, însă Marica a ținut să vină cu lămuriri suplimentare. Fostul internațional român a explicat că Năstase ar fi fost cel care nu a mai vrut să facă parte din proiect și, mai mult, a asigurat că neînțelegerea dintre cei doi se va rezolva curând. Totuşi, Marica ar fi fost să obțină o garanție pentru investiția sa.

„Aș începe cu terenul de 50 de milioane de euro. Vorbim de un teren al statului, nu e proprietatea nimănui. M-am trezit eu de nebun să investesc într-o bază sportivă. Am renovat stadionul de fotbal, facem o academie de tenis. Sport, nu facem nimic altceva. Am avut o înțelegere cu Ilie Năstase, finul meu, la momentul respectiv avea încredere în mine. Ilie mi-a spus că nu mai e de acord, i-am spus nu am nicio problemă să facă un ”deal” cu oricine altcineva, cu o singură condiție: de a-mi garanta investiția făcută aici.

Detaliile înțelegerii nu vreau să le divulg. 10 milioane de lei i-am investit în reabilitarea bazei. Singurul meu obiectiv este să am o oarecare garanție asupra banilor pe care i-am investit. Fundația are niște datorii la mine, pe care mi le-am asumat. Eu nu l-am dat afară pe Ilie Năstase din nicio fundație! El e membru fondator, nu l-a scos nimeni. Nu mai e președinte, într-adevăr. Pentru mine, oricum ar fi, eu cedez în situația asta. Nu am niciun scandal, nu e miza terenului, eu vreau doar să fiu ”safe” cu investiția pe care am făcut-o.

Citește și:

Ieri, l-am rugat să-l sune pe domnul Țiriac și să-i ceară un avocat. Venise cu o altă persoană care avea alte obiective. Eu am insistat ca domnul Țiriac să-l ajute cu un avocat pe Ilie. Ieri am discutat, a rămas să se uite pe acte, să ne hotărâm și să ne revedem. Nu are cum să se rezolve decât amiabil”, a declarat fostul atacant, conform protv.ro.

Reclamă

Ilie Năstase a făcut dezvăluiri despre conflict

Ilie Năstase a explicat și cum a început conflictul. ”M-am întâlnit cu el și cu soția la masă. M-au anunțat că nu mai sunt în fundație, m-am ridicat și am plecat de la masă. Eu am avut un contract cu el, el a investit bani, e adevărat, și nu putea trece investițiile pe contractul lui. Atunci a zis să facă într-un fel să intre în fundație. Și de aici a început toată nebunia. Am avocați, o să merg, am avocații domnului Ion Țiriac și o să aflu ce s-a întâmplat. Cum de instanță a respins prima lui cerere și cum a doua a acceptat-o. Vedem”, a declarat Ilie Năstase, într-o conferință de presă.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ciprian Marica l-a dat de gol pe Ilie Năstase
  • Noi dezvăluiri în scandalul momentului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și