Închide meniul
Foto

Colecţia de case a lui Novak Djokovic! În ce locuinţe luxoase se recuperează liderul mondial după turnee

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2022, 17:11

Colecţia de case a lui Novak Djokovic! În ce locuinţe luxoase se recuperează liderul mondial după turnee

Colecţia de case a lui Novak Djokovic

Novak Djokovic, pe terenul de tenis/ Profimediaimages

Colecţia de case a lui Novak Djokovic este una impresionantă. Liderul mondial dispune de proprietăţi în mai multe oraşe mari ale lumii, unde se dispută şi turnee de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic este unul dintre cei mai mari jucători de tenis din istorie. Are în palmares 20 de titluri de mare şlem. Pe lângă performanţele din plan sportiv, Nole se poate lăuda şi cu milioane de euro câştigate din tenis.

Colecţia de case a lui Novak Djokovic. În ce oraşe are proprietăţi liderul ATP

Liderul mondial are proprităţi în mai multe părţi ale lumi. De la Monte Carlo, la Belgrad, Djokovic se răsfaţă alături de familie în vile sau apartamente de lux.

Locuinţa din Miami a lui Nole este o adevărată bijuterie. Are privelişte asupra Oceanului Pacific precum şi asupra oraşului.

În New Zork, Nole are mai multe apartamente. De fiecare dată când se dispută US Open, Novak Djokovic are de unde alege în privinţa locului de şedere. În 2017, sârbul şi-a cumpărat două apartamente luxoase în centrul oraşului, estimate la 8,3 milioane de euro. Acestea dispun chiar de piscine interioare şi terase imense.

Reclamă

Ca mulţi alţi sportivi, Nole are o casă şi în Monte Carlo. Locul este renumit pentru taxele imense percepute, însă acest fapt nu este un impediment pentru sârb. Turneul de la Monte Carlo este unul la care participă an de an Djokovic, aşa că este e înţeles de ce acesta a optat pentru a-şi cumpăra o locuinţă acolo.

Novak Djokovic cumpără şi în Serbia

În ţara natală, Djokovic are un penthouse de milioane de euro. Locuinţa se află lângă lacul Pavlovac şi dispune de o privelişte minunată. Aici, Nole preferă să-şi petreacă verile alături de familie.

În final, Djokovic posedă cea mai mare proprietate în Marbella. Acolo, sârbul are un adevărat conac. Pe lângă interiorul generos, casa are şi un teren de tenis de iarbă pe care Djokovic se poate antrena alături de copii în vacanţă.

Reclamă 4 / 0/3

Novak Djokovic, huiduit de publicul de la Roland Garros în partida cu Rafael Nadal. Declaraţiile sârbului

Novak Djokovic, liderul mondial, a fost învins de Rafael Nadal în sferturile Roland Garros 2022. Pe parcursul partidei, fanii din tribune şi-au exprimat vehement susţinerea pentru Rafa, cel care este o adevărată legendă la Paris, cu 13 titluri câştigate pe zgura pariziană.

Novak Djokovic nu s-a aflat în cea mai bună formă în meciul cu Rafael Nadal, pierzându-l cu 2-6, 6-4, 2-6, 6-7(4), după peste 4 ore de joc.

Deşi nici Rafael Nadal nu s-a aflat în cea mai bună condiţie fizică înainte de meci, „Matadorul” a fost purtat pe braţe de public în momentele cheie ale jocului cu Djokovic, şi astfel s-a impus la capătul unui meci superb.

„Cred că publicul a contribuit din plin la întoarcerea din setul 4. 99,9% dintre cei din tribune erau de partea lui și l-au ridicat în momentele cruciale. L-au ajutat să își găsească energia”, a declarat Djokovic, conform eurosport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și