Închide meniul

Novak Djokovic, huiduit de publicul de la Roland Garros în partida cu Rafael Nadal. Ce a declarat sârbul după înfrângere

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2022, 14:06

Novak Djokovic, huiduit de publicul de la Roland Garros în partida cu Rafael Nadal. Ce a declarat sârbul după înfrângere

Novak Djokovic, huiduit de publicul de la Roland Garros în partida cu Rafael Nadal

Rafael Nadal şi Novak Djokovic, la finalul unei partide/ Profimedia

Novak Djokovic a fost huiduit de publicul de la Roland Garros în partida cu Rafael Nadal. Deşi campion en-titre, Nole nu se bucură de susţinerea fanilor francezi, aceştia susţinându-l pe Rafa în partida din sferturi, de anul acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic, liderul mondial, a fost învins de Rafael Nadal în sferturile Roland Garros 2022. Pe parcursul partidei, fanii din tribune şi-au exprimat vehement susţinerea pentru Rafa, cel care este o adevărată legendă la Paris, cu 13 titluri câştigate pe zgura pariziană.

Novak Djokovic, huiduit de publicul de la Roland Garros în partida cu Rafael Nadal. Declaraţiile sârbului

Novak Djokovic nu s-a aflat în cea mai bună formă în meciul cu Rafael Nadal, pierzându-l cu 2-6, 6-4, 2-6, 6-7(4), după peste 4 ore de joc.

Deşi nici Rafael Nadal nu s-a aflat în cea mai bună condiţie fizică înainte de meci, „Matadorul” a fost purtat pe braţe de public în momentele cheie ale jocului cu Djokovic, şi astfel s-a impus la capătul unui meci superb.

„Cred că publicul a contribuit din plin la întoarcerea din setul 4. 99,9% dintre cei din tribune erau de partea lui și l-au ridicat în momentele cruciale. L-au ajutat să își găsească energia”, a declarat Djokovic

Reclamă

Reacţia publicului îl afectează pe Djokovic. Ce a declarat McEnroe

Nadal şi Djokovic duc una dintre cele mai mari rivalităţi din istoria tenisului. Partida din sferturile Roland Garros de anul acesta a fost cea de-a 59-a întâlnire dintre cei doi. Cu toate acestea, publicul nu este împărţit, şi în astfel de întâlniri este de partea spaniolului. Astfel de momente pot afecta chiar şi un moral de fier, ca a lui Djokovic.

„Niciun alt jucător nu s-a confruntat cu o adversitate mai mare! E nedrept! Trebuie să spun asta. Acest om a transformat lămâile în limonadă mai des decât orice alt jucător din istoria tenisului. Dacă nu crezi că îl deranjează astfel de reacții, înseamnă că ești nebun!

Novak e atât de puternic din punct de vedere mental, încânt poate să facă față unor astfel de situații. Cumva, își canalizează mânia și frustrarea. Consideră că este o mare lipsă de respect. Și eu cred la fel!”, a afirmat John McEnroe, pentru Eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

La intrarea pe Philippe Chatrier, Djokovic a fost huiduit de toată arena, fanii astfel devenind protagoniştii unui moment dezamăgitor.

Novak Djokovic, reverență în fața lui Rafael Nadal după „thriller-ul” de la Roland Garros 2022

Rafael Nadal a bifat cel de-al 29-lea succes în faţa lui Djokovic, sârbul având un singur succes avans faţă de marele rival din circuitul ATP.

La finalul partidei, Djokovic a ţinut să-l felicite pe Nadal pentru partida de gală din sferturile de finală de la Roland Garros 2022.

„Felicitări lui Nadal, a fost jucătorul mai bun în momentele importante. A început foarte bine, iar eu nu am intrat prea bine în meci. Dar la 0-6, 0-3 și două breakuri de recuperat am început să revin. Am reușit să câștig setul doi și m-am gândit: „Sunt iar în joc”. Dar el a avut din nou 2-3 game-uri fantastice. A fost capabil să își ducă tenisul la alt nivel, mai ales în debutul seturilor.

Am avut șansele mele în setul 4, am servit pentru set, am avut două mingi de a închide setul… una sau două lovituri m-ar fi dus în decisiv, iar acolo se putea întâmpla orice. Dar, din nou, el a arătat de ce e un campion atât de mare, a fost extrem de puternic din punct de vedere mental și a terminat meciul așa cum a făcut-o. Felcitări pentru el și echipa lui, o merită”, a declarat Djokovic, citat de eurosport.ro.

Recomandări
  • Novak Djokovic, huiduit de fani la Roland Garros 
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și