Închide meniul

„Comoara” pe care Nadia Comăneci a ținut-o ascunsă peste 45 de ani. Totul a fost făcut public, chiar la începutul noului an

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 ianuarie 2022, 17:36

„Comoara pe care Nadia Comăneci a ținut-o ascunsă peste 45 de ani. Totul a fost făcut public, chiar la începutul noului an

Comoara pe care Nadia Comăneci a ținut-o ascunsă peste 45 de ani

Profimedia

Nadia Comăneci a fost cuprinsă de nostalgie în primele zile din 2022. „Zeița de la Montreal” a postat pe contul de Instagram o fotografie cu „păpușa Nadia”, o jucărie foarte cunoscută în România pe vremea comunismului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comoara pe care Nadia Comăneci o deține de peste 45 de ani

„Mica mea bucățică de istorie!”, a scris Nadia Comăneci, alături de imaginea cu celebra păpușă.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

În 1976, fabrica „Arădeanca” a început să producă o păpuşă personalizată, dedicată Nadiei Comăneci, potrivit adevărul.ro. Era anul în care gimnasta de 14 ani tocmai se transformase în „Zeița de la Montreal”, după Jocurile Olimpice din acel an. Aceasta a fost prima și singura astfel de jucărie din România, pe vremea comunismului. Păpușa a fost fabricată pe baza unui corp comun, cu o faţă uşor modificată, dar care nu semăna foarte mult cu Nadia la vârsta de 14 ani.

Citește și:

Nadia Comăneci, emoţionată până la lacrimi. „Mi-e dor de voi, de România”

Legendara Nadia Comăneci nu ratează niciun moment să trimite mesaje de felicitare către românii din ţară. Stabilită departe de ţară, în SUA, campioana noastră de nota 10 a fost extrem de emoţionată după un mesaj apărut pe o importantă clădire din Bucureşti. Nadia Comăneci a fost emoţionată până la lacrimi de mesajul afişat către românii din Diaspora. L-a distribuit imediat şi a trimis cele mai calde urări de sărbători către toţi românii din ţară.

Reclamă

Am primit de la un prieten din România aceasta postare. Este din curtea Palatului CEC din București, unde recent s-a aprins acest mesaj de dor pentru romanii plecati departe. M-am emotionat pentru că știu că recent s-a aprins un mesaj similar, in limba romana, pe o cladire simbol din Chicago. Acolo scria mare ”MI-E DOR DE TINE”, iar acesta pare să fie răspunsul.

Multumesc in numele romanilor de aici, din America pentru implicare. Iar pentru cei din România, mergeți sa o vedeti si faceti-ne cu mana de acolo. Da, ne este dor de voi, de Romania!”, este mesajul Nadiei Comăneci de final de an, de pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și