Închide meniul

Nadia Comăneci, emoţionată până la lacrimi. „Mi-e dor de voi, de România”. Imaginea care a copleşit-o pe marea campioană

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 decembrie 2021, 17:45

Nadia Comăneci, emoţionată până la lacrimi. „Mi-e dor de voi, de România. Imaginea care a copleşit-o pe marea campioană

Nadia Comăneci nu a uitat de România

Profimediaimages

Legendara Nadia Comăneci nu ratează niciun moment să trimite mesaje de felicitare către românii din ţară. Stabilită departe de ţară, în SUA, campioana noastră de nota 10 a fost extrem de emoţionată după un mesaj apărut pe o importantă clădire din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia Comăneci, emoţionată până la lacrimi

Nadia Comăneci a fost emoţionată până la lacrimi de mesajul afişat către românii din Diaspora. L-a distribuit imediat şi a trimis cele mai calde urări de sărbători către toţi românii din ţară. „Am primit de la un prieten din România aceasta postare. Este din curtea Palatului CEC din București, unde recent s-a aprins acest mesaj de dor pentru romanii plecati departe. M-am emotionat pentru că știu că recent s-a aprins un mesaj similar, in limba romana, pe o cladire simbol din Chicago. Acolo scria mare ”MI-E DOR DE TINE”, iar acesta pare să fie răspunsul.

Multumesc in numele romanilor de aici, din America pentru implicare. Iar pentru cei din România, mergeți sa o vedeti si faceti-ne cu mana de acolo 🙂 Da, ne este dor de voi, de Romania!”, este mesajul Nadiei Comăneci de final de an, de pe Instagram.

Citește și:

Campioana noastră, decorată de preşedinte

Nadia Comăneci a împlinit 60 de ani la finalul lunii noiembrie. Prima gimnastă de nota 10 din istoria României a fost decorată de președintele Klaus Iohannis și a primit un cadou surprinzător de la clubul Rapid.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind decorarea fostei gimnaste Nadia Comăneci cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Ofiţer, în semn de înaltă apreciere şi recunoaştere pentru excepţionala carieră sportivă, pentru rezultatele remarcabile obţinute în calitate de reprezentantă a României, precum şi pentru implicarea în popularizarea sportului.

Reclamă

“Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 12 noiembrie 2021, decretul de decorare a doamnei Nadia Comăneci. Astfel, în semn de înaltă apreciere şi recunoaştere pentru excepţionala carieră sportivă, pentru rezultatele remarcabile obţinute în calitate de reprezentantă a României, precum şi pentru implicarea în popularizarea sportului în rândul tinerei generaţii, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Ofiţer doamnei Nadia Comăneci”, a fost mesajul de pe presidency.ro.

 

 

Reclamă 4 / 0/3

 

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:51 Marius Şumudică a dat cărţile de faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și