Închide meniul
Foto

Copiii l-au făcut praf pe Laurențiu Reghecampf, după ce amanta Corina Caciuc a născut. „Să-l crească măcar pe el că pe noi nu ne mai cunoaște”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2022, 15:19

Copiii l-au făcut praf pe Laurențiu Reghecampf, după ce amanta Corina Caciuc a născut. „Să-l crească măcar pe el că pe noi nu ne mai cunoaște”

Laurenţiu Reghecampf, umilit

Colaj Instagram

Copiii l-au făcut praf pe Laurențiu Reghecampf. Reghe a devenit tată a treia oară după ce amanta Corina Caciuc i-a dăruit un băiețel. Ceilalți copii crescuți de soțul Anamariei Prodan l-au pus la zid pe antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf Jr, fiul pe care Reghe îl are cu Anamaria Prodan, susține că tatăl său a uitat de el și de Luca, băiatul lui Reghe din căsătoria cu Pfeiffer.

Copiii l-au făcut praf pe Laurențiu Reghecampf, după ce amanta Corina Caciuc a născut

„Să-i trăiască și să-l crească măcar pe el, căci pe mine și fratele meu nici nu ne mai cunoaște. Pune poze cu noi de când aveam 7 ani”, a spus Laurențiu Reghecampf Jr, conform retetesivedete.ro

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu, dar pe care Reghecampf a crescut-o de mică, a spus că antrenorul uită repede de copiii săi.

„Să-i trăiască și să poată să-l crească, căci nu prea știe ce-s copiii. Se plictisește repede de ei și face altul într-o secundă“, a reacționat și Sarah Dumitrescu, potrivit sursei citate mai sus.

Reclamă

Anamaria Prodan îl compară pe Laurenţiu Reghecampf cu Cristi Borcea

Chiar dacă se află în divorț cu Reghecampf, după o despărțire cu scandal, Anamaria Prodan a glumit pe seama lui Cristi Borcea, cel care are nu mai puțin de nouă copii. Liam este doar al treilea pentru Laurențiu Reghecampf.

“Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a spus Anamaria Prodan, citată de fanatik.ro.

Liam este al treilea copil al lui Reghecampf. Reghe mai are doi băieţi. Este vorba de Luca Reghecampf, pe care îl are din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, şi de Laurenţiu Reghecampf Jr. (Bebeto), pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a reacționat Luca Reghecampf după nașterea copilului lui Laurențiu Reghecampf

Luca Reghecampf a redistribuit fotografia postată de antrenor cu bebelușul. Luca a avut și un mesaj emoționant: „Bine ai venit în familie!”

Asiana Peng, iubita lui Luca Reghecampf, în vârstă de 22 de ani, a reacționat și ea: „Bine ai venit pe lume, micuțule!”.

Laurenţiu Reghecampf este în culmea fericirii după ce a devenit din nou tătic. Antrenorul a făcut anunţul la primele ore ale dimineţii.

„Astăzi dimineața s-a născut Liam frățiorul vostru! Va iubește tata„, a fost anunţul făcut de antrenorul Universităţii Craiova pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și