Închide meniul
Foto

Corina Caciuc, apariție “incendiară” lângă bradul de Crăciun! Iubita lui Laurențiu Reghecampf a încins internetul: “Arată extraordinar după naștere”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2022, 16:54

Corina Caciuc, apariție “incendiară” lângă bradul de Crăciun! Iubita lui Laurențiu Reghecampf a încins internetul: “Arată extraordinar după naștere”

Motivul incredibil pentru care Laurenţiu Reghecampf nu a luat-o pe Corina Caciuc în Arabia Saudită

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc / Instagram

Corina Caciuc a avut o apariție “incendiară” lângă bradul de Crăciun. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a încins internetul cu ultima poză, postată pe rețelele sociale chiar de antrenorul român. Cei doi petrec Sărbătorile de iarnă în Azerbaidjan, alături de fiul lor, Liam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a trecut peste scandalul uriaș cu Anamaria Prodan, cu care s-a aflat în proces de divorț mai bine de un an.

Corina Caciuc, apariție “incendiară” lângă bradul de Crăciun!

În prezent, antrenorul lui Neftchi Baku trăiește o poveste de dragoste alături de Corina Caciuc, cu care are și un copil. Cei 3 au făcut o poză tradițională de Crăciun, lângă brad, iar toate privirile au fost ațintite asupra superbei brunete de 29 de ani (VEZI GALERIA FOTO).

Corina Caciuc a purtat o rochie scurtă, în culorile specifice Crăciunului, iar în picioare a avut cizme albe, lungi. Aspectul fizic de invidiat al Corinei a generat o mulțime de comentarii la postarea lui Laurențiu Reghecampf.

“Crăciun fericit!”, a scris Reghecampf, alături de „tabloul” de Crăciun cu Corina și Liam, pe contul de Instagram.

Reclamă

“Corina arată extraordinar după naștere!”, “Sunteți superbi!” și “O familie frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile primite.

View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Reclamă 4 / 0/3

Ce a putut să spună Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, despre tatăl său

Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf, a dezvăluit că tatăl său nu l-a mai căutat în ultima vreme. Mai mult, Laurenţiu Reghecampf Jr. a precizat că nici el nu şi-a căutat tatăl.

Bebeto confirmă afirmaţiile făcute de Anamaria Prodan la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, conform cărora acesta nu s-a mai interesat de fiul său. Bebeto spune că tatăl său nu i-a mai dat niciun semn de viaţă în ultima perioadă.

Mai mult, Laurenţiu Reghecampf Jr. spune că, în momentul în care se va întâlni prima dată cu tatăl său, îl va ignora.

„Nu. Pur și simplu nu a mai dat niciun semn de viață. Nici nu m-a mai contactat. Nici eu pe el! Nu știu! Probabil îl voi ignora (n.r. – ce va face când se va întâlni cu tatăl său)”, a spus Bebeto pentru playtech.ro.

Anamaria Prodan a primit un cadou de 200.000 de dolari de la iubitul bogat

Anamaria Prodan a primit un cadou în valoare de 200.000 de dolari de la iubitul bogat din Dubai, cel care i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf în viața impresarei.

Anamaria Prodan e tratată ca o regină de iubitul misterios stabilit în Dubai. Vedeta nu vrea să-i dezvăluie identitatea, dar se bucură de dragostea sa în privat. A primit recent un cadou incredibil de la el.

Conform click.ro, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost răsfățată de ziua ei cu două telefoane de lux, gravate cu numele ei și bătute în diamante, în valoare de aproape 200.000 de dolari!

Reclamă

Imediat după petrecerea aniversară organizată la București, Anamaria Prodan a zburat în Dubai, împreună cu cei trei copii, ca să petreacă și alături de iubitul misterios.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat oficial luna trecută, după ce Judecătoria Buftea le-a admis cererea de divorț. Astfel, antrenorul se vede obligat să plătească lunar 1/6 din veniturile sale pentru pensia alimentară a lui Bebeto.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și