Închide meniul

Laurențiu Reghecampf, anunț categoric despre viitorul său: „Avem acest plan!”. Ce a spus după ultimul meci al anului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 decembrie 2022, 23:38

Laurențiu Reghecampf, anunț categoric despre viitorul său: „Avem acest plan!. Ce a spus după ultimul meci al anului

Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf vrea să continue la Neftchi Baku / Hepta

Laurențiu Reghecampf a făcut un anunț categoric despre viitorul său. Antrenorul român a lăsat de înțeles că își dorește să rămână pe banca lui Neftchi Baku. În ultima vreme s-a discutat intens despre o posibilă revenire a lui „Reghe” în Liga 1, la Universitatea Craiova, dar tehnicianul de 47 de ani a îndepărtat acum toată incertitudinea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf a vorbit despre planurile sale la cârma lui Neftchi Baku, după ultimul meci din 2022.

Laurențiu Reghecampf, anunț categoric despre viitorul său

Trupa lui Laurențiu Reghecampf a câștigat clar duelul cu Shamakhi, scor 3-0, și a încheiat anul pe locul 3 în Azerbaidjan, la 9 puncte în spatele liderului Qarabag. În plus, Neftchi Baku s-a calificat în semifinalele Cupei Azerbaidjanului, după ce a trecut de Zira.

Antrenorul român se gândește deja la pregătirea sezonului viitor, în care își dorește să aibă la dispoziție o echipă omogenă care să lupte pentru calificarea în cupele europene.

„Nu voi fi niciodată mulţumit cu locul 3. Mereu îmi doresc prima poziţie, acesta este obiectivul nostru. Încercăm să realizăm acest lucru şi, cu siguranţă, toată lumea gândeşte la fel ca mine. Toți vor încerca să dea ce au mai bun pentru a duce această echipă pe primul loc. Necesită multă muncă, energie, stres, dar asta vrem să facem.

Reclamă

Vom încerca să formăm încă de acum echipa pentru vară pentru a nu exista apoi foarte multe schimbări şi pentru a putea să începem cum trebuie pregătirile. Sperăm că ne vom califica în grupele Europa League sau Conference League. Avem acest plan şi cred că aşa este corect.

Echipa aceasta vrea să fie în primele două din ţară, iar în acest moment diferenţa dintre noi şi Qarabag este mare. Nu trebuie să vorbim prea mult, ci să muncim mai mult şi să revenim din urmă”, a spus Laurențiu Reghecampf, citat de orangesport.ro.

Laurențiu Reghecampf mai are contract cu Neftchi Baku până în vara anului 2024. Antrenorul român a semnat cu formația azeră în vara acestui an, iar până acum a adunat 15 victorii, 2 remize și 7 înfrângeri.

Reclamă 4 / 0/3

Laurențiu Reghecampf, reacție neașteptată la propunerea fabuloasă făcută de Mihai Rotaru

Recent, în cadrul conferinței de presă dinaintea partidei Turan – Neftci 0-1, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat, de jurnaliștii azeri dacă este interesat de oferta lui Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova.

În mod ironic, tehnicinaul român a spus că nu este de acord cu propunerea formației oltene, deoarece nu-i place culoarea roșie.

„Nu îmi plac Bugatti-urile roșii. Nu îmi place culoarea roșie. De aceea nu sunt de acord să primesc mașina. Nu cred că acestea sunt lucruri pe care să le discutăm într-o conferință de presă”, a declarat Laurențiu Regbecampf.

Potrivit azerilor de la sportinfo.az, Mihai Rotaru ar fi dispus să-i ofere un salariu de 40.000 de euro, dar și un bolid Bugatti, lui Laurențiu Reghecampf, pentru a reveni la Universitatea Craiova.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și