Închide meniul
Foto

Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, adevărul despre relaţia cu bărbatul iubit: „Nu-mi stă în fire asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 iunie 2023, 15:48

Reclamă
Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, adevărul despre relaţia cu bărbatul iubit: „Nu-mi stă în fire asta!”

Motivul incredibil pentru care Laurenţiu Reghecampf nu a luat-o pe Corina Caciuc în Arabia Saudită

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc / Instagram

Corina Caciuc, superba iubită a lui Laurenţiu Reghecampf, a spus adevărul despre relaţia cu bărbatul iubit. Corina Caciuc şi Laurenţiu Reghecampf trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi au împreună un copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un interviu rar acordat celor de la fanatik.ro, în urmă cu un an şi jumătate, Corina Caciuc a vorbit despre cât de frumoasă este relaţia pe care o are cu Laurenţiu Reghecampf.

Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, adevărul despre relaţia cu bărbatul iubit

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc sunt şi mai fericiţi după ce au devenit părinţii unui super băieţel. Corina Caciuc a explicat, la acel moment, care este secretul relaţii perfecte de iubire pe care o trăieşte.

Noi, oamenii, suntem supuși schimbării. Dacă dumneavoastră considerați că eu m-am transformat spectaculos în ultimul timp, probabil că are legătură cu transformările interioare. Sunt fericită, foarte fericită, iar această fericire cred că răzbate spectaculos, cum ați afirmat, și la exterior. Dacă ar fi existat defecte majore, de netolerat, probabil nu am fi trăit această poveste de iubire atât de frumoasă.

Ne acceptăm unul pe celălalt, așa cum suntem. Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense„, spunea superba Corina Caciuc la fanatik.ro.

Reclamă

Iubita lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc, a întors toate privirile

Iubita lui Laurenţiu Reghecampf a întors toate privirile. Corina Caciuc, femeia care i-a luat locul Anamariei Prodan în viaţa antrenorului lui Neftchi Baku, a avut o apariţie spectaculoasă. „Reghe” a fost felicitat pentru alegerea controversată pe care a făcut-o.

Reghecampf trăieşte de trei ani o poveste cu dragoste cu Corina Caciuc. A întâlnit-o pe tânăra originară din Deva încă din perioada în care era căsătorit cu Anamaria Prodan. A urmat un scandal uriaş. În cele din urmă, tehnicianul şi-a găsit liniştea în Azerbaidjan.

Corina Caciuc este cu 17 ani mai tânără decât Laurenţiu Reghecampf şi este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). I-a dăruit un băieţel lui „Reghe”, pe micuţul Liam Reghecampf. Cu toţii au făcut o fotografie spectaculoasă, postată de fostul jucător şi antrenor al Stelei pe contul său de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Asta da femeie frumoasă!„, „Frumoși sunteți, toți, iar soția ta e o finețe!„, „Ce a făcut la viaţa ei nu știu, habar n-am, dar de frumoasă e frumoasă„, „Ce feminină ṣi frumoasă e Corina, o finețe de fată. Să fiți fericiți!„, „Bună alegere, Reghe„, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Reghecampf.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și