Închide meniul

Cornel Dinu, scos din sărite de „intrusul” de la petrecerea Rapidului: „De câtă falsitate suntem în stare! Și-a bătut joc!”

Alexandru Ivan Publicat: 18 mai 2021, 17:59

Reclamă
Cornel Dinu, scos din sărite de „intrusul de la petrecerea Rapidului: „De câtă falsitate suntem în stare! Și-a bătut joc!

Hepta

Atac violent al lui Cornel Dinu

Nicolae Cristescu, făcut praf de Cornel Dinu. Fostul patron din Giulești a fost cea mai surprinzătoare apariție de la Rapid – FC U Craiova 1-3. La finalul jocului, omul de afaceri mason a pătruns pe gazon și a sărbătorit alături de jucători promovarea în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Cristescu, facut praf de Cornel Dinu: „O îmbrățișare masonică!”

Gestul lui Cristescu l-a enervat la culme pe Cornel Dinu. „Mister” n-a uitat de trecutul acestuia la cârma formației giuleștene și i-a aruncat cuvinte dure.

„Uite, o îmbrăţişare masonică, cu vechiul patron (n.r. – Nicolae Cristescu). Unul dintre marii masoni ai României, adică din menajerie, că masoneria e altceva. E o reparaţie pentru ce s-a întâmplat. Aceste două echipe (n.r. – Rapid şi FC U Craiova) nu ar fi trebui să ajungă aici. De câtă falsitate suntem în stare, trebuie să ne recunoaştem suferinţele astea comportamentale”, a tunat Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Nicolae Cristescu a preluat-o pe Rapid în 2013, ălături de Adrian Zamfir, de la George Copos. Giuleștenii erau atunci retrogradați în Liga 2 din cauza problemelor financiare. Rapid a promovat după un sezon, însă s-a întors în eșalonul secund în 2015. Doi ani mai târziu, echipa a ajuns în Liga a 4-a.

„Menajerul ăsta care-l îmbrăţişează pe actualul antrenor a fost şi el patron şi unde a dus Rapidul? În nenorocire. Prefer atelierele de la Griviţa, care aveau un fond educaţional interbelic, decât făcuţii ăştia peste noapte din nimic, care şi-au bătut joc, l-au luat ca un chilipir, şi-au bătut joc de tradiţie. Sigur, există o reparaţie, dar sunt curios dacă învăţăm din greşelile trecutului”, a mai spus Cornel Dinu.

Reclamă

Rapid a reușit din 2017 și până în prezent două promovări consecutive, în Liga 3 și Liga 2. A fost nevoie de doi ani pentru ca Rapid să treacă și peste eșalonul secund.

Rapid, înapoi în Liga 1

Rapid a profitat de faptul că CS Mioveni nu a reuşit să învingă pe ASU Poli Timişoara. Meciul din Banat sa încheiat la egalitate, scor 2-2, iar echipa lui Iosif s-a întors în Liga 1 după 6 ani.

Rapid are un avans de 4 puncte în faţa celor de la Mioveni şi nu mai poate fi ajunsă, indiferent de rezultate. De altfel, Rapid şi CS Mioveni se vor întâlni în ultima etapă. Și FC U Craiova 1948 și-a asigurat promovarea directă.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid Vezi toate știrile
Citește și