Închide meniul

Cosmin Olăroiu, petrecere cu manelişti de ziua soţiei sale! Cât de elegant s-a prezentat antrenorul la eveniment

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2021, 10:57

Cosmin Olăroiu, petrecere cu manelişti de ziua soţiei sale! Cât de elegant s-a prezentat antrenorul la eveniment

Profimedia

Cosmin Olăroiu, petrecere cu manelişti

Cosmin Olăroiu, petrecere cu manelişti! Antrenorul în vârstă de 51 de ani a cheltuit mii de euro pentru a-şi sărbători soţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu, petrecere cu manelişti

Evenimentul a avut loc în urmă cu două zile, la un restaurant din Herăstrău. Luminiţa a împlinit şi ea 51 de ani. Atmosfera a fost asigurat de Florin Salam, Elis Armeanca și Vali Vijelie, scrie prosport.ro.

Petrece dată de Cosmin Olăroiu de ziua soţiei sale
captură cancan.ro
Petrece dată de Cosmin Olăroiu de ziua soţiei sale
captură prosport.ro
Petrece dată de Cosmin Olăroiu de ziua soţiei sale
captură prosport.ro
Petrece dată de Cosmin Olăroiu de ziua soţiei sale
captură prosport.ro

De la petrecere nu a lipsit nici băiatul antrenorului şi al Luminiţei, Dani Olăroiu. Printre invitaţi s-a numărat şi milionarul Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu.

Alex Bodi şi fiul lui Cosmin Olăroiu
captură prosport.ro

Cosmin Olăroiu, țeapă uriașă în China

Cosmin Olăroiu nu duce lipsă de bani, în ciuda „ţepei” uriaşe pe care a primit-o de la Jiangsu Sunning. Antrenorul român a reușit o performanță fără precedent, câștigând singurul titlu de campioană din istoria clubului. Din păcate pentru „Oli”, totul a fost în zadar. Jiangsu Suning a fost dizolvată la scurt timp, iar Olăroiu nu și-a primit banii promiși de la chinezi.

Olăroiu și-a căutat dreptatea la FIFA, însă răspunsul primit de la forul internațional l-a lăsat mască. Potrivit dezvăluirilor românului, FIFA a refuzat să se adreseze problemei.

Reclamă

„Am trăit o mare minicună, aşa se numeşte. Ai câştigat, după care totul s-a năruit. Muncești un an și nu te plătesc…

Am mers la FIFA, pe ei nu îi interesează foarte mult şi au zis că nu au jurisdicţie pentru că nu mai e echipă afiliată la FIFA. Dar când noi aveam drepturile de luat de la ei, erau echipă afiliată FIFA”, a spus Cosmis Olăroiu, la Digi Sport.

Olăroiu este în prezent liber de contract după dizolvarea celor de la Jiangsu Suning. Românul avea un salariu de 7 milioane de dolari pe an și un bonus de titlu în valoare de 3 milioane de dolari. „Oli” n-a văzut niciun ban din partea chinezilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Petrecere de lux dată de Cosmin Olăroiu
  • Antrenorul şi-a sărbătorit soţia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și