Închide meniul
Foto

Creșterea prețului benzinei nu l-a afectat pe „Prințișorul Craiovei”. Are un bolid de 400.000 de euro: „Nici nu știu cât consumă!”

Reclamă

Publicat: 15 iunie 2022, 13:46

Creșterea prețului benzinei nu l-a afectat pe „Prințișorul Craiovei”. Are un bolid de 400.000 de euro: „Nici nu știu cât consumă!”

Creșterea prețului benzinei nu l-a afectat pe "Prințișorul Craiovei"

Adrian Mititelu Jr. conduce un bolid de 400.000 de euro / Colaj Instagram

Adrian Mititelu Jr. are 25 de ani, dar a ajuns să se ocupe de afaceri de milioane de euro și nu este afectat de creșterea prețului benzinei. „Prințișorul Craiovei” conduce un bolid de lux, pe care a plătit o avere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl său, Adrian Mititelu, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Patronul lui FC Universitatea Craiova 1948 urmează să fie eliberat și este motiv de mare bucurie în familie.

Creșterea prețului benzinei nu l-a afectat pe „Prințișorul Craiovei”

Anul trecut, fiul lui Adrian Mititelu şi-a cumpărat un Lamborghini Urus, al cărui preţ depăşeşte 400.000 de euro. Cu el s-a afișat și la mai multe cluburi de fițe, dar și la meciurile din Liga 1.

Mititelu Jr. recunoaște că nu se uită la bani și că nu a fost niciodată interesat cât îl costă întreținerea mașinii de lux. Nici măcar nu știe care este consumul bolidului similar cu cel pe care îl are fostul seleționerul naționalei României, Mirel Rădoi.

Dintre toate mașinile pe care le am, sunt cel mai mulțumit de ea. Bine, e și cea mai scumpă pe care o am, îți dai seama. E la modă acum și în modul online, și la tineret. Sunt mulțumit de ea. Cine are posibilitatea să își cumpere… e cea mai bună alegere.

Reclamă

Nici nu știu cât consumă, niciodată nu am știut cât consumă. Nu m-am uitat niciodată. Cred că 30%, așa am auzit. 30% bănuiesc„, a spus Adrian Mititelu Jr. într-un interviu pentru „Fiţă cu Adiţă”.

Potrivit site-ului oficial, modelul care are nevoie de 3.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de km/h și are o viteză maximă de 305 km/h are un consum mediu de 12.7 l/100km.

Mititelu Jr surprinde: „Au fost patru ani de sărăcie, am trăit cu 3.000 de euro pe lună!”

„Prințișorul Craiovei” a dezvăluit și prin ce dificultăţi financiare a trecut familia lui. Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 anunţă că a avut mari probleme din cauza Federaţiei Române de Fotbal şi a finanţatorului rivalei din oraş, Mihai Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă are o avere considerabilă şi trăieşte în lux, Mititelu junior a povestit că au fost luni în care a trebuit să se limiteze la 3.000 de euro pe lună.

Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea am trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți.

E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și