Închide meniul

Cristi Borcea a renunțat la viața de lux. Afaceristul a surprins pe toată lumea: unde și-a dus soția și copiii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2022, 17:50

Cristi Borcea a renunțat la viața de lux. Afaceristul a surprins pe toată lumea: unde și-a dus soția și copiii

Cristi Borcea, în timpul unui eveniment

Cristi Borcea, în timpul unui eveniment / Hepta

Cristi Borcea a plecat în vacanță alături de Valentina Pelinel și cei trei copii pe care îi au împreună. Omul de afaceri a renunțat de această dată la destinațiile luxoase și a ales o stațiune de pe litoralul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea a dus-o pe Pelinel la Olimp, la hotelul pe care familia afaceristului îl deține. Fostul acționar de la Dinamo și soția sa s-au fotografiat alături de cei trei copii, Milan și gemenele Rania și Indira, cu o priveliște superbă în spate.

Unde au plecat în vacanță Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Au toți zâmbetul pe buze, fericiți că petrec împreună clipe minunate la malul mării.

„Weekend în familie și cu o vedere superbă în Olimp.”, a scris Valentina Pelinel pe rețelele sociale.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

Reclamă

Unii dintre fani au întrebat-o pe Pelinel cum e hotelul, iar ea nu a ezitat să îl recomande. „Este proaspăt renovat și foarte ok și pentru copilași, dar și pentru adulți”, a explicat ea.

Olimp e o destinație surprinzătoare pentru Cristi Borcea. Anul trecut a dus-o pe Pelinel în vacanță pe un yacht de cinci stele în Italia. La începutul anului, cei doi s-au bronzat în Cancun, Mexic.

Ce se întâmplă în cazul unui divorţ între Pelinel şi Borcea

Chiar dacă se bucură de o relație minunată, fără griji, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au luat în calcul și posibilul scenariu în care ar ajunge la divorț. Omul de afaceri a mai trecut printr-o astfel de experiență de două ori, cu Mihaela și Alina Vidican.

Reclamă 4 / 0/3

Cu gândul la fostele relații eșuate, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au luat o decizie radicală în cazul în care se va ajunge la un deznodământ nefericit. Cei doi au decis să își separe bunurile înainte să se căsătorească.

Valentina Pelinel a fost întrebată despre subiectul respectiv, iar fostul model a spus că are mare încredere în Cristi Borcea pe toate planurile, inclusiv pe cel financiar.

„Cristi este un om valoros în primul rând prin personalitatea și caracterul lui, și m-a cucerit prin felul său unic de a fi. Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru. Pe plan financiar, cu atât mai mult am avut de învățat de la cineva ca el. Și apreciez faptul că este un om de afaceri asumat și respectat.”, a spus Valentina Pelinel, pentru viva.ro.

Cristi Borcea, 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și