Închide meniul
Foto

Cristi Borcea a luat o decizie radicală! Ce se întâmplă cu afacerile lui de zeci de milioane de euro

Reclamă

Publicat: 27 noiembrie 2023, 17:30

Cristi Borcea a luat o decizie radicală! Ce se întâmplă cu afacerile lui de zeci de milioane de euro

Cristi Borcea a luat o decizie radicală

Valentina Pelinel și Cristi Borcea / Instagram

Cristi Borcea a luat o decizie radicală şi a anunţat pe mâna cui vrea să îşi lase afacerile. Fostul patron al lui Dinamo a vorbit despre moștenitorii imperiului financiar pe care l-a creat. Milionarul în vârstă de 53 de ani le-a cerut ajutorul băieților pe care îi are din prima căsnicie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Cu prima sa soție, Mihaela Borcea, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa Antonia şi Angelo (Coco). Cu a doua soție, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu. „Leonidas” are trei copii și căsnicia actuală, cu Valentina Pelinel, pe Milan și gemenele Indira și Rania.

Cristi Borcea a luat o decizie radicală în afaceri

De două ori pe an se întâlnesc toți copiii lui Cristi Borcea. În vacanța de vară și de Crăciun sărbătoresc împreună. Patrick, Angelo și Melissa sunt la facultate. George și Gloria sunt alături de Alina Vidican în SUA, iar pe cei mai mici dintre copiii îi duce chiar milionarul român la grădiniță și la școală.

Cristi Borcea nu mai este dispus să se implice total în afacerile de zeci de milioane de euro pe care le are.  Vrea să se dedice mai mult familiei şi a hotărât să își lase afacerile pe mâinile fiilor săi cei mari. A purtat deja discuții cu Patrick și Coco și i-a anunțat ce îi așteaptă.

(Câți angajați aveți, domnule Borcea?) Peste 2.500. Responsabilitatea… trebuie să le asiguri salariile, niciodată nu am avut întârziere. Nu mai există fără carte de muncă. Fiind societățile puternice, ai credite, am rulaje de sute de milioane de euro.

Reclamă

Coco și cu Patrick să ducă mai departe ei (n.r. afacerile). Eu nu o să mă opresc niciodată, dar o să vreau să mă duc din ce în ce mai mult la sport… cea mai mare bucurie a mea este să mă duc la sport, să merg în vacanțe. E prima dată de când mă știu, primul an în care nu apucasem să fac o oră de plajă. Am fost în Abu Dhabi săptămâna trecută și acolo am apucat să fac și eu plajă. Nu a existat la mine așa ceva.

Am avut și o discuție cu băieții, eu din ce în ce o să îmi restrâng implicarea și timpul și trebuie să se implice ei. Gata, eu trebuie să mă bucur de viaţa cu Valentina, de copii, de familie.

Eu iau în jur de 30 de pastile pe zi. Pentru inimă, operația pe cord… iau 3-4… iau și suplimente, magneziu… și de somn iau 2-3-4 pastile de somn. Altfel nu pot dormi. Am insomnie acută, din pușcărie am urmat tratament„, a declarat Cristi Borcea în podcastul „Tare de tot”.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul finanțator al grupării din Ștefan cel Mare a venit cu un detaliu surprinzător din interiorul familiei. De 2-3 ori pe ani îi testează cu aparatul drug test. Vrea să se asigure că copiii lui nu consumă substanțe interzise.

Cea mai mare responsabilitate sunt copiii. Pentru ce i-ai făcut? Să nu crezi că mă văd cu toți în fiecare zi, dar nu am cum. Dar vorbesc cu ei, ies cu ei la masă.

Patrick are 25 de ani, iar cei mai mici au 4 ani, sunt gemenele. Vor mașini, ceasuri, vacanțe… mă adaptez. Sunt fericit și cu cei mici, și cu cei mari. Am copii extraordinari, ci care nu am avut probleme. O am pe Carolyn care e la British, învață foarte bine, are 17 ani. Fetele sunt la grădiniță. Coco este și la facultate și se ocupă și de afaceri… Patrick este la facultate și se ocupă și de afaceri. Alex este pasionat de avioane, vrea să fie pilot. Melissa e la facultate în America, fiind acolo de la 13 ani, e greu să o mai aduc în România.

Depinde ce vrea fiecare copil, eu le-am explicat. Cu băutura nu aveți voie… cu drogurile, dacă veniți… eu am fost la pușcărie și vă dau în primire și acolo este singurul loc unde puteți să faceți bine. Eu nu menajez. Eu de 2-3 ori pe ani le iau de alea de test și le fac eu testele.

Coco și Patrick, ei au permis, îmi doresc ca toate patrulele de poliție să îi oprească și să le facă testele. Nu vezi ce se întâmplă peste tot? Coco are Porsche Panamera și Patrick are Range Rover. Acum ei sunt în stadiu de formare„, a declarat Cristi Borcea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și