Închide meniul

Cristi Borcea, din nou la tribunal. A mai pierdut un proces şi i-a uimit pe judecători

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2021, 6:59 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Cristi Borcea, din nou la tribunal. A mai pierdut un proces şi i-a uimit pe judecători

Hepta

Cristi Borcea, un nou proces

Dacă în vara lui 2020, Borcea recunoştea că a greşit şi că va plăti, omul de afaceri a venit cu o altă variantă după ce a dat în judecată Poliţia Rutieră. "Viteza a fost înregistrată eronat din cauza amplasării defectuoase a radarului", a susţinut avocatul lui Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a pierdut procesul cu Poliţia Rutieră

Mai mult, spre uimirea tuturor, Borcea a susţinut până şi faptul că nu el se afla la volan, ci că ar fi fost confundat cu un alt şofer, susţine playtech.ro. Totuşi, judecătorii au respins argumentele acestuia, considerând sancţiunea una corectă. El se va alege cu permisul suspendat pentru trei luni.

"Instanța constată că sancțiunile au fost aplicate cu respectarea prevederilor legale, fiind totdată proporționale cu gravitatea faptei și cu periculozitatea contravenientului, având în vedere că petentul a circulat cu o viteză mare în localitate, punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic și pietoni”, se arată în decizia judecătorilor, conform sursei citate. 

Ce avere are Cristi Borcea

Fost acţionar la Dinamo între 1995 și 2012, Cristi Borcea nu mai investește în sport. Și-a băgat banii în diferite afaceri și a reușit să strângă o avere impresionată. Potrivit TOP 300 Capital, Borcea are în conturi aproximativ 82 de milioane de euro.

Omul de afaceri are un hotel la malul mării, în stațiunea Olimp. Pandemia nu l-a speriat și va mai construi unul în Munții Semenic. "Nu-l văd revenind sub nicio formă în fotbal. N-ar suporta să fie astăzi la Dinamo şi să fie în play-out. 

Reclamă

Nu e genul lui, nu e stilul lui. El e preocupat de afacerile lui. Își va construi un hotel ultra modern, pe muntele Semenic. Se lucrează la documentație și în scurt timp ne vom apuca de treabă", a dezvăluit Cristi Bobar în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și