Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, lovitură teribilă primită în instanță! A pierdut căsuțele de vacanță din Neptun și un teren cu o valoare uriașă

Publicat: 15 iunie 2023, 17:42

Reclamă
Cristi Borcea, lovitură teribilă primită în instanță! A pierdut căsuțele de vacanță din Neptun și un teren cu o valoare uriașă

Cristi Borcea, sfat pentru conducerea lui Dinamo

Cristi Borcea, la Arena Naţională / AntenaSport

Cristi Borcea a primit o lovitură teribilă primită în instanță. Fostul patron al lui Dinamo a rămas fără căsuțele de vacanță pe care le avea în stațiunea Neptun, de la malul Mării Negre. Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Firma care este deținută de Cristi Borcea, dar și de un alt fost acționar al lui Dinamo, Dragoș Săvulescu, a pierdut și dreptul de proprietate al unui teren de aproape 8.000 de metri pătrați, care are o valoare de piață uriașă.

Cristi Borcea, lovitură teribilă primită în instanță

Atât cele 24 de căsuțe de vacanță, cât și terenul de 7.951 de metri pătrați, au intrat în posesia companiei de stat Neptun Olimp SA, anunță replicaonline.ro.

Tribunalul Constanța a dispus transferul către acționarii existenți în cadrul societății Holiday Club Neptun SA a acțiunilor deținute de către societatea Neptun Olimp SA, reprezentând un procent de 20,37% din capitalul social al societății Holiday Club Neptun SA, acțiuni în schimbul cărora societatea Neptun Olimp SA dobândește dreptul de proprietate a unei suprafețe de 7.951,4 mp și a unei unități de cazare ce se află pe aceasta, unitate ce este compusă din 24 de căsuțe de vacanță și recepție, în suprafață totală construită de 1.228 mp„, se arată într-un raport al Neptun Olimps SA, potrivit sursei citate anterior.

Fostul patron al lui Dinamo are două hoteluri

Cristi Borcea continuă să dețină două hoteluri pe litoralul României. Milionarul român se laudă cu hotelul pe care îl are în Olimp, la care administrator unic este chiar prima lui soţie, Mihaela Borcea. Omul de afaceri mai are însă şi un hotel de patru stele în cea mai scumpă staţiune de pe litoralul României. Preţurile de la hotelul din Mamaia al lui Cristi Borcea au „explodat” în această lună. Puţini români îşi permit un sejur.

Reclamă

Hotelul care este foarte bine cotat şi este notat cu 9.2 din 10, pe site-urile de profil, practică tarife extrem de ridicate. Astfel, pentru o singură noapte de cazare într-o cameră dublă, cu balcon, turiştii trebuie să achite nu mai puţin de 1.011 lei. Inclus în preţ este şi micul-dejun.

O cameră dublă standard costă între 1323 şi 1470 de lei (cu trei mese incluse), iar preţul unui studio variază între 1.458 şi 1.990 de lei pe noapte. Turiştii cu posibilităţi financiare, care vor să închirieze un apartament, trebuie să scoată din buzunar chiar şi 2100 de lei. Şi aici sunt incluse mesele.

Cristi Borcea, acuzat în același dosar cu Dragoș Săvulescu

Cristi Borcea este citat într-un dosar de la Constanța, alături de Dragoș Săvulescu. Procesul are legătură cu scandalul terenurilor din județul Constanța, în care nume sonore au primit condamnări uriașe.

Reclamă 4 / 0/3

În dosarul respectiv, Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, la trei ani de închisoare pentru asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, la trei ani de interzicere a unor drepturi, precum şi la confiscarea sumei de 957.107 euro.

Dragoş Săvulescu a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare. În cadrul procesului respectiv, magistrații au decis ca terenurile în cauză să revină în proprietatea Unităţii Administrativ Teritoriale Municipiul Constanţa și a Statului Român.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și