Închide meniul
Foto

Uluitor cât cere Cristi Borcea pentru o noapte de cazare la hotelul lui din Mamaia! Puţini români îşi permit un sejur

Publicat: 6 iunie 2023, 13:00

Reclamă
Uluitor cât cere Cristi Borcea pentru o noapte de cazare la hotelul lui din Mamaia! Puţini români îşi permit un sejur

Valentina Pelinel, aproape de Alina Vidican

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Este uluitor cât cere Cristi Borcea pentru o singură noapte de cazare hotelul pe care îl deţine în Mamaia. Fostul patron al lui Dinamo poate da un adevărat „tun” financiar în acest sezon estival, dacă turiştii îi vor ocupa toate camerele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul român se laudă cu hotelul pe care îl are în Olimp, la care administrator unic este chiar prima lui soţie, Mihaela Borcea. Omul de afaceri mai are însă şi un hotel de patru stele în cea mai scumpă staţiune de pe litoralul României.

Uluitor cât cere Cristi Borcea pentru o noapte de cazare la hotelul lui din Mamaia

Potrivit gândul.ro, preţurile de la hotelul din Mamaia al lui Cristi Borcea au „explodat”. Puţini români îşi permit un sejur.

Hotelul care este foarte bine cotat şi este notat cu 9.2 din 10, pe site-urile de profil, practică tarife extrem de ridicate. Astfel, pentru o singură noapte de cazare într-o cameră dublă, cu balcon, turiştii trebuie să achite nu mai puţin de 1.011 lei. Inclus în preţ este şi micul-dejun.

O cameră dublă standard costă între 1323 şi 1470 de lei (cu trei mese incluse), iar preţul unui studio variază între 1.458 şi 1.990 de lei pe noapte. Turiştii cu posibilităţi financiare, care vor să închirieze un apartament, trebuie să scoată din buzunar chiar şi 2100 de lei. Şi aici sunt incluse mesele.

Reclamă

Borcea are 9 copii cu 4 femei: „Am în întreținere peste 50 de persoane

Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. „Leonidas” a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Nu aș vrea să facă calculele, pentru că ne prinde campionatul viitor, ce înseamnă cheltuielile pentru 9 copii, cu școli, cu case, cu bone, cu mașini și încă 20 de persoane, care nu fac parte din cei care ajută copiii, mă refer șoferi, bone. Pe fiecare lună am în întreținere peste 50 de persoane permanente. Nu vorbesc de angajați, nu vorbesc de salarii. Și atunci este normal că se uită majoritatea la tine și văd condițiile în care stau copiii mei și unde învață… Dar nu știu prin câte am trecut și ce am pătimit și prin câte suferințe, asta e viața”, declarat Cristi Borcea în podcastul „Fiță cu Adiță”.

Marele regret al lui Cristi Borcea

Marele regret al lui Cristi Borcea a fost recunoscut chiar de omul de afaceri. Fostul patron al lui Dinamo a vorbit despre cele mai grele momente din viaţa lui şi a anunţat care a fost motivul uluitor din cauza căruia a trecut prin două divorţuri şi risca să îşi piardă viaţa.

Reclamă 4 / 0/3

Borcea a afirmat că a pus o lungă perioadă de timp fotbalul mai presus decât familia şi a avut de suferit. Aşa a ajuns să divorţeze de Mihaela Borcea şi Valentina Pelinel, cele cu care are, în total, cinci copii. „Leonidas” are un băiat şi două fete şi cu actuala soţie, Valentina Pelinel.

Lui Cristi Borcea îi pare rău că şi-a „sacrificat” viaţa de familie în timp ce era finanţatorul lui Dinamo. Milionarul român ar fi intrat în depresie atunci când Dinamo a ratat tilul din sezonul 1999. S-a confruntat şi cu grave probleme de sănătate. A avut nevoie de o operație pe cord deschis, la vârsta de doar 41 de ani.

Şase ore am avut inima scoasă şi pusă deoparte„, spunea el despre intervenţia chirurgicală care l-a marcat. Acesta este şi motivul pentru care Borcea nu vrea să audă de o revenire în fotbal şi regretă că a investit la Dinamo.

Am avut de toate cât am fost la Dinamo, două divorțuri, operație pe cord la 41 de ani, am suferit și am dus prea mult. Nu mai vreau să duc pentru Dinamo. Înainte când conduceam era Dinamo pe primul loc înaintea familiei. Acum pentru mine pe primul loc este familia și copiii mei, prioritățile sunt altele.

Banii nu sunt o problemă, am muncit și am peste 2.500 de angajați și am dezvoltat societățile și tot principala sursă a mea, înainte de 89′, buteliile, uite că și acum tot buteliile sunt„, a declarat Cristi Borcea la sptfm.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și