Închide meniul
Foto

Cristi Borcea trăieşte într-un lux de nedescris. Cum a fost surprins, alături de Valentina Pelinel, când a împlinit 53 de ani

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2023, 17:55

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

  • Cristi Borcea are o avere uriaşă
  • Fostul patron al lui Dinamo, apariţie spectaculoasă

Cristi Borcea a împlinit 53 de ani şi trăieşte într-un lux de nedescris. Fostul patron al lui Dinamo şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de cea de-a treia soţie a lui, Valentina Pelinel. Milionarul român a avut o apariţie răvăşitoare pe străzile din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea şi Pelinel au luat masa într-un local de lux din Herăstrău. Omul de afaceri a avut o apariţie discretă, dar ţinuta lui costa o avere.

Cristi Borcea trăieşte într-un lux de nedescris, la 53 de ani

Potrivit cancan.ro, Cristi Borcea a purtat un palton scurt Loro Piana, care costă aproximativ 4.000 de euro. A plătit sume importante şi pe ghetele de piele întoarsă și pe borseta din piele de crocodil (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă

Şi Valentina Pelinel a avut o apariţie impresionantă. De această dată nu a mai avut alături cei trei copii pe care îi are cu Borcea. Fostul fotomodel tocmai a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un urmaş.

Viața cu trei copii este completă și un al patrulea nu face parte din planurile noastre. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cei trei copii sănătoși, de care ne bucurăm din plin în fiecare zi.

Reclamă

Am făcut sport inclusiv pe perioada sarcinilor, mai exact am urmat un program de aerobic adaptat condiției mele. Atât pe perioada sarcinilor, cât și când am alăptat, nu m-am abținut și mi-am satisfăcut poftele, dar m-am reapucat de sală, cam la două luni după fiecare sarcină. Acum, după mult efort, am ajuns la greutatea dorită, aceeași de când lucram ca fotomodel, de 62 de kilograme, o greutate la care eu mă simt cel mai bine”, a spus Pelinel.

Ce cadou i-a făcut Valentina Pelinel lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel i-a transmis un mesaj emoţionant lui Cristi Borcea, în ziua în care acesta a împlinit 53 de ani. Valentina Pelinel i-a oferit lui Cristi Borcea un tort care îi înfăţişează viaţa de zi cu zi a omului de afaceri.

„La Multi Ani, soţul meu! Dacă iubeşti pe cineva cu adevărat, vrei să împarţi totul cu acel om. Timp. Sentimente. Bucurii. Totul. Ştii că îţi va fi întotdeauna alături şi că te va susţine atât la bine, cât şi la rău. Despre asta e iubirea. Despre reciprocitate. Despre susţinere„, e mesajul Valentinei Pelinel pentru Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Valentina Pelinel nu are acces la averea lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a semnat un contract prenupţial cu Cristi Borcea. Anul trecut a făcut noi dezvăluiri despre relaţia pe care o are cu Cristi Borcea. Pentru a nu avea probleme legate de avere în cazul unui divorţ, cei doi soţi au preferat să păstreze bunurile pe numele fiecăruia.

Foarte multe persoane își dădeau părerea despre noi și nu ar fi trebuit să aibă tupeul uitându-ne puțin la viața lor. La noi există boala asta: cel mai pătat să iasă și să atace alte persoane.

Vrei să știi care e adevărul? Adevărul e că noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. La noi nu se rezumă la bani nimic”, a spus Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin de pe Youtube.

Potrivit ultimilor estimări, averea lui Cristi Borcea se ridică la aproximativ 80 de milioane de euro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”