Închide meniul

Cristian Borcea a confirmat că a câştigat 70 de milioane de euro, în cei peste 4 ani cât a stat la închisoare: "Am făcut banii ăştia"

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2020, 6:27 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Cristian Borcea a confirmat că a câştigat 70 de milioane de euro, în cei peste 4 ani cât a stat la închisoare: "Am făcut banii ăştia"

Mediafax Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Cristian Borcea

  • Cristi Borcea a făcut bani şi cât timp a stat la închisoare
  • 70 de milioane de euro e suma câştigată de Borcea
  • Ce afaceri are fostul acţionar de la Dinamo

Borcea a stat 4 ani în spatele gratiilor, după ce a primit o condamnare de 6 ani şi 4 luni în Dosarul Transferurilor. Borcea spune că a făcut bani şi cât timp a stat închis. În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune şi a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"La Cetate am o afacere cu Nețoiu. Avem de toate acolo, pământ, mașini agricole. Cu Nețoiu e pericol mare, mare cu el. E toată ziua acolo și are o poftă de muncă. În marea majoritate a timpului, el stă acolo și se ocupă de agricultură. E asociatul, prietenul și fratele meu! Ne merge bine. Am făcut 70 de milioane de euro cât timp eram în detenție. N-a inventat nimic Mitică Dragomir. Am făcut banii ăștia!”, a spus Cristi Borcea pentru gsp.ro.

Borcea: "Cu buteliile am început înainte de Revoluţie"

Cristian Borcea şi-a adus aminte şi de perioada când s-a apucat de afaceri. 

Reclamă

"Cu buteliile am început înainte de Revoluție și cu buteliile sunt și acum. Deci acum tot butelii fac. După 30 de ani, tot cu asta mă ocup. Butelii, petrol și gaze. Fac doar ce-am învățat. În ce m-am băgat și n-am știut, am pierdut. Acum am 3.000 de angajați și mă ocup de agricultură și de turism”, a mai spus Borcea. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel
Diverse • 11 oct., 12:34
FOTO
Dramele prin care a trecut Mihaela Borcea: „Mai mult de atât nu cred că există! Am primit multe lovituri de-a lungul vieţii!”
Cristi Borcea, în timpul unui eveniment
Diverse • 19 iun., 19:13
FOTO
Cristi Borcea, chemat înapoi la prima dragoste! Ce a putut să răspundă milionarul cu 9 copii
Cristi Borcea, în timpul unui interviu
Diverse • 13 iul., 14:06
FOTO
Bărbatul care a fost părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, gesturi nervoase în plină stradă
Femeia cu care Cristi Borcea şi-a înşelat două soţii
Fotbal intern • 12 mai, 13:46
Femeia cu care Cristi Borcea şi-a înşelat două dintre soţii! Mihaela Borcea, martoră în scandalul amoros de mari proporţii
Nicolae Badea a fost acționar la Dinamo
Fotbal intern • 2 mart., 6:40
Nicolae Badea, dezvăluiri de senzație: "Sunt încă principalul creditor al lui Dinamo. Borcea e în aceeași situaţie"