Închide meniul
Foto

Cristian Daminuţă şi-a dat afară din casă soţia care face bani din OnlyFans! De la ce a pornit scandalul uriaş

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2023, 18:47

Cristian Daminuţă şi-a dat afară din casă soţia care face bani din OnlyFans! De la ce a pornit scandalul uriaş

Cristian Daminuţă şi-a dat afară din casă soţia care face bani din OnlyFans

Cristian Daminuţă şi soţia lui/ Colaj Instagram

Cristian Daminuţă şi-a dat soţia afară din casă, chiar în pragul Crăciunului! Fostul fotbalist, trecut pe la Inter şi AC Milan, se află într-un scandal uluitor, la mijloc fiind prinşi şi cei doi copii pe care îi are alături de Mădălina, partenera sa de viaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina este cea de-a treia soţie a lui Cristian Daminuţă. Cei doi şi-au unit destinele anul trecut, însă cu puţin timp înainte de cununia civilă, au fost la un pas de despărţire.

Cristian Daminuţă şi-a dat soţia afară din casă

Conform cancan.ro, Cristian Daminuţă şi Mădălina s-au certat, iar fostul fotbalist nu a mai suportat şi a poftit-o pe soţia sa afară din casă. Cei doi copii au cuplului, o fetiţă şi un băieţel, au urmat-o pe mama lor.

Motivul din spatele deciziei lui Cristian Daminuţă de a-şi da afară soţia ar fi reprezentat de infidelitate! Despărţirea s-ar fi produs din cauza presiunilor puse de famiilile celor doi, în conflict fiind implicată o rudă de gradul I.

Cristian Daminuţă şi Mădălina nu se află pentru prima dată într-un astfel de scandal, fiind aproape de divorţ şi în urmă cu un an. Lucrurile s-au liniştit însă, iar imediat după ce s-au împăcat, a apărut un nou membru în familie, fetiţa lor.

Reclamă

Atât Cristian Daminuţă, cât şi Mădălina, au fost contactaţi pentru a oferi detalii despre scandalul uluitor dintr ei. Ambii au refuzat să vorbească despre situaţia tensionată, notează spynews.ro.

Cert este însă că, după ce a fost dezvăluit faptul că Cristian Daminuţă şi-ar fi dat soţia afară din casă, fostul fotbalist şi-a şters de pe contul de Instagram toate fotografiile în care apărea alături de soţia lui.

Reacţia monumentală a lui Cristian Daminuţă, după ce soţia lui şi-a făcut cont pe OnlyFans

Cristian Daminuţă a avut o reacţie monumentată, după ce soţia sa şi-a făcut cont pe OnlyFans, o platformă destinată adulţilor. Fostul fotbalist de la Inter şi Milan a spus că nu s-a opus dorinţei soţiei sale de face bani pe această platformă.

Reclamă 4 / 0/3

„Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze mai deocheate decât cele pe OnlyFans. I-am zis «Dacă vrei să ai ceva beneficii, deschide măcar un cont pe OnlyFans. Tot aia e».

Am ajuns la concluzia că sunt mai disponibil să-și facă un cont pe această platformă decât să pună poze în sânii goi sau în fundul gol. Trăim într-o eră în care totul e digital. Cu un telefon, dacă îți merge mintea, nu ai cum să nu faci niște bani. Nu am deschis subiectul banilor.

Nu am deschis subiectul banilor. I-am zis că tot ce obține e un bonus pentru ea. Decât să își pună poze în fundul gol pe Facebook, mai bine bine pe OnlyFans. Măcar ai beneficii. Nu, eu nu mi-am făcut abonament la contul ei. Ar fi culmea să îi mai dau și eu bani”, a spus Cristian Daminuţă pentru gsp.ro.

Poli Timişoara, Inter, Modena, Dinamo, AC Milan, L’Aquila, Tiraspol, Viitorul Constanţa, Zakho, Baia Mare, Hapoel Nir Ramat-HaSharon şi Olimpia Satu Mare sunt echipele la care a fost legitimat Daminuţă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și