Închide meniul

Cristiano Ronaldo ”rupe” internetul. Topul în care i-a surclasat pe Lionel Messi și Neymar

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2021, 6:00 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Cristiano Ronaldo ”rupe” internetul. Topul în care i-a surclasat pe Lionel Messi și Neymar

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo, primul într-un top spectaculos

Starul lui Juventus a adunat 465 de milioane de fani, dintre care 251 de milioane sunt de pe Instagram. Pe locul doi, la o distanță considerabilă, se află Lionel Messi (265 de milioane), iar podiumul este completat de Neymar (254 de milioane).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

James Rodriguez (96 de milioane), Gareth Bale (88), Sergio Ramos (83), Zlatan Ibrahimovic (79), Mesut Ozil (78), Marcelo (77) și Luis Suarez (73) încheie Top 10 al celor mai urmăriți jucători pe rețelele de socializare. 

Cristiano Ronaldo, primul om cu 250 de milioane de fani pe Instagram

Ronaldo a ajuns la 251 de milioane de urmăritori pe Instagram, capitol la care nu are rival. În Top 5 al vedetelor cu cei mai mulţi fani pe reţelele sociale sunt Ariana Grande (213 milioane), Dwayne Johnson (209 milioane), Kylie Jenner (207 milioane) şi Selena Gomez (200 de milioane). Cu toţii sunt recompensaţi cu sume uriaşe pentru fiecare postare.

În mai puţin de un an, contul lui Cristiano Ronaldo avut o creştere de 50 de milioane de fani. Conform Forbes, portughezul câştigă aproximativ 1 milion de euro pentru fiecare postare plătită. Pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Serie A, Cristiano primeşte un salariu uriaş la Juventus. Încasează, anual, 31 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo: "Împreună putem face diferența în 2021"

"2020 nu a fost un an ușor, nu este niciun dubiu în privința asta. Nimeni nu poate rămâne indiferent la suferința provocată de Covid-19 la nivel mondial. Totuși, acum este timpul să ne revenim și să arătăm că, împreună, putem face diferența.

Reclamă

Nu contează cât de tare te lovești, ceea ce ne definește pe noi este modul în care ne ridicăm și cât de repede suntem pregătiți să înfruntăm noi obstacole.

Așadar, să transformăm 2021 într-un punct de cotitură, într-un nou început. Asta deoarece toți dintre noi – și mă refer chiar la toți – putem deveni versiuni mai bune ale noastre. Și dacă vom face asta împreună, atunci acesta ar putea fi secretul pentru a transforma lumea într-un loc mai bun. La mulți ani! Și fie ca 2021 să fie un an de care mereu să ne amintim pentru cele mai bune motive", a postat Cristiano Ronaldo în noaptea de Revelion.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și