Închide meniul

Cristiano Ronaldo ”rupe” internetul. Topul în care i-a surclasat pe Lionel Messi și Neymar

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2021, 6:00 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Cristiano Ronaldo ”rupe” internetul. Topul în care i-a surclasat pe Lionel Messi și Neymar

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo, primul într-un top spectaculos

Starul lui Juventus a adunat 465 de milioane de fani, dintre care 251 de milioane sunt de pe Instagram. Pe locul doi, la o distanță considerabilă, se află Lionel Messi (265 de milioane), iar podiumul este completat de Neymar (254 de milioane).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

James Rodriguez (96 de milioane), Gareth Bale (88), Sergio Ramos (83), Zlatan Ibrahimovic (79), Mesut Ozil (78), Marcelo (77) și Luis Suarez (73) încheie Top 10 al celor mai urmăriți jucători pe rețelele de socializare. 

Cristiano Ronaldo, primul om cu 250 de milioane de fani pe Instagram

Ronaldo a ajuns la 251 de milioane de urmăritori pe Instagram, capitol la care nu are rival. În Top 5 al vedetelor cu cei mai mulţi fani pe reţelele sociale sunt Ariana Grande (213 milioane), Dwayne Johnson (209 milioane), Kylie Jenner (207 milioane) şi Selena Gomez (200 de milioane). Cu toţii sunt recompensaţi cu sume uriaşe pentru fiecare postare.

În mai puţin de un an, contul lui Cristiano Ronaldo avut o creştere de 50 de milioane de fani. Conform Forbes, portughezul câştigă aproximativ 1 milion de euro pentru fiecare postare plătită. Pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Serie A, Cristiano primeşte un salariu uriaş la Juventus. Încasează, anual, 31 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo: "Împreună putem face diferența în 2021"

"2020 nu a fost un an ușor, nu este niciun dubiu în privința asta. Nimeni nu poate rămâne indiferent la suferința provocată de Covid-19 la nivel mondial. Totuși, acum este timpul să ne revenim și să arătăm că, împreună, putem face diferența.

Reclamă
Reclamă

Nu contează cât de tare te lovești, ceea ce ne definește pe noi este modul în care ne ridicăm și cât de repede suntem pregătiți să înfruntăm noi obstacole.

Așadar, să transformăm 2021 într-un punct de cotitură, într-un nou început. Asta deoarece toți dintre noi – și mă refer chiar la toți – putem deveni versiuni mai bune ale noastre. Și dacă vom face asta împreună, atunci acesta ar putea fi secretul pentru a transforma lumea într-un loc mai bun. La mulți ani! Și fie ca 2021 să fie un an de care mereu să ne amintim pentru cele mai bune motive", a postat Cristiano Ronaldo în noaptea de Revelion.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

19:45

VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)! Rezultatele zilei

19:19

Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România! Ce pedeapsă a primit adversara „tricolorilor”

19:15

Adversara FCSB-ului din Europa League, la un pas să-şi schimbe antrenorul! Conducerea i-a dat ultimatum

18:45

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan, meciurile serii din Champions League (22:00)! Două partide se joacă ACUM

18:41

Dinamo a fost la un pas de un transfer de senzaţie! Motivul pentru care mutarea a picat în ultimul moment: „Eram foarte aproape!”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și