Închide meniul
Foto

Cu cât a putut să îşi vândă Irinel Columbeanu casa de la Izvorani: „Nu m-am uitat bine ce am semnat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 octombrie 2023, 8:57

Reclamă
Cu cât a putut să îşi vândă Irinel Columbeanu casa de la Izvorani: „Nu m-am uitat bine ce am semnat!”

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu

Irinel Columbeanu, alături de Monica Gabor / Hepta

Cu cât a putut să îşi vândă Irinel Columbeanu casa de la Izvorani. Chiar fostul milionar care a ajuns la sapă de lemn a făcut dezvăluirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irinel Columbeanu a rămas falit, deşi a adus o viaţă de lux şi opulenţă. Columbeanu se află într-un azil şi are nevoie de bani pentru a-şi putea plăti cheltuielile. Columbeanu a locuit într-un adevărat Palat la Izvorani, care a ars acum câţiva ani. Fostul milionar a dezvăluit că acel imobil l-a cedat unei avocate pentru o sumă mult sub preţul pieţei. Culmea, în momentul tranzacţiei, Irinel Columbeanu nu a ştiu exact ce semnează.

Cu cât a putut să îşi vândă Irinel Columbeanu casa de la Izvorani

În casa de la Izvorani, Irinel Columbeanu a locuit cu Monica Gabor, una dintre cele mai mediatizate căsnicii din România la începutul anilor 2000. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

”E posibil să recuperez casa și aș vrea să îmi recuperez hainele care au ars acolo. Casa este a unei avocate care a fost a mea. Avocata mi-a dat niște bani. M-a ajutat la greu, că nu mai aveam bani, 600.000 euro. Un contract de vânzare – cumpărare cu garanţie imobiliară. Este o situaţie care este în curs de soluţionare. Nu m-am uitat bine ce am semnat, recunosc”, a spus Irinel Columbeanu într-un podcast pe Youtube.

Dezastrul financiar al lui Irinel Columbeanu e absolut

Dezastrul financiar al lui Irinel Columbeanu e absolut! S-a aflat că fostul milionar de la Izvorani are poprire şi pe pensie. Totodată, Ion Cassian, patronul azilului din Ghermăneşti unde locuieşte în prezent Irinel Columbeanu, a dezvăluit pensia lunară a lui Irinel Columbeanu.

Reclamă

Potrivit lui Ion Cassian, Irinel Columbeanu încasează numai 1.900 de lei pensie de la stat. Fostul jurnalist Livius Ionescu a dezvăluit, într-un clip al lui Serghei Mizil, că Irinel Columbeanu are şi o poprire de 600 de lei, astfel că el primeşte numai 1.300 de lei lunar de la stat.

Gigi Becali a cedat nervos din cauza lui Irinel Columbeanu: „Voi credeţi că eu nu puteam să fac asta?”

Gigi Becali a cedat nervos din cauza lui Irinel Columbeanu, după ce fostul milionar de la Izvorani a ajuns falit şi într-un azil de bătrâni. Patronul de la FCSB ştie de ce şi-a pierdut Irinel Columbeanu întreaga avere.

Gigi Becali a spus că modul de viaţă pe care l-a avut Irinel Columbeanu l-a dus la sapă de lemn. Becali a spus că dacă era cumpătat, Irinel Columbeanu era şi acum milionar în euro.

Reclamă 4 / 0/3

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro. Omul de afaceri a precizat, totuşi, că îi pare rău de situaţia în care a ajuns Irinel Columbeanu.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare Vezi toate știrile
Citește și