Închide meniul

Cu ce l-a surprins soţia pe Ilie Năstase! Ioana a dezvăluit totul: „I-a plăcut mult!”

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2023, 19:01

Reclamă
Cu ce l-a surprins soţia pe Ilie Năstase! Ioana a dezvăluit totul: „I-a plăcut mult!

Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP

Ilie şi Ioana Năstase/ Instagram

S-a aflat cu ce l-a surprins soţia pe Ilie Năstase. Ioana Năstase, partenera de viaţă a fostului lider ATP, a dezvăluit că şi-a făcut o schimbare de look, care l-a încântat pe soţul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana şi Ilie Năstase s-au cunoscut în 2018, şi au ales să-şi unească destinele în urmă cu trei ani. Căsnicia lor a fost una cu năbădăi, însă, în ciuda diferenţei de vârstă de 29 de ani, cei doi au rămas împreună şi au depăşit toate problemele.

Cu ce l-a surprins soţia pe Ilie Năstase! Ioana a dezvăluit totul

Ioana Năstase a dezvăluit că şi-a schimbat nuanţa părului, fapt care l-a luat prin surprindere, în mod plăcut, pe soţul ei. Aceasta a dezvăluit că a apelat la un nuanţator, deoarece nu vrea să renunţe definitiv la culoarea sa naturală.

De asemenea, Ioana Năstase a mai declarat că pe Ilie Năstase l-a încântat schimbarea ei de look, fostul lider ATP complimentându-şi soţia.

„Nu mi-am schimbat nuanța la păr definitiv. Este un nuanţator. Nu vreau și nici nu m-am gândit vreodată să renunț la brunet, deoarece părul meu este negru și nu știu dacă mi-ar sta bine cu altă culoare.

Reclamă

O singură dată am fost roșcată, dar nu m-am obișnuit așa că am revenit imediat la culoarea brunet. Lui Ilie i-a plăcut noua nuanță a părului meu temporară…chiar nu a spus că nu îi place. Ba din contră, a ales să mă și complimenteze, ceea ce m-a bucurat mult”, a declarat Ioana Năstase, pentru click.ro.

Cum îşi răsfaţă Ilie Năstase soţia care este cu 29 de ani mai tânără

S-a aflat cum îşi răsfaţă Ilie Năstase (77 de ani) soţia care este cu 29 de ani mai tânără. Ioana Năstase şi-a sărbătorit ziua de naştere şi a dezvăluit ce cadouri a primit de la fostul jucător de tenis, cu care s-a căsătorit civil în 2019.

Cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase l-a ameninţat de mai multe ori cu divorţul pe milionarul român. Totuşi, în ultima perioadă au lăsat de înţeles că şi-au rezolvat problemele din căsnicie şi că şi-au găsit liniştea.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana tocmai a împlinit 48 de ani şi a fost sărbătorită de „Nasty” la Istanbul. A primit, încă de pe aerport, de la soţul ei, un buchet de flori. A avut promise şi alte cadouri.

”De ziua mea am fugit puțin de aglomerație și agitație împreună cu Ilie. Așa am simțit noi doi să facem. Suntem acum în Istanbul, la prietena mea pentru câteva zile. Până luni o să stăm la ea.

Da, am împlinit 48 de ani, dar mă simt foarte bine. Nu am nicio problemă cu această vârstă. Ilie deja mi-a făcut, de aseară, din Aeroport un cadou, și anume mi-a cumpărat un buchet de flori pentru că el știe că nu pot sta fără flori, dar mi-a spus că urmează ca astăzi să îmi cumpere un buchet mai mare de flori pentru că merit plus excursia asta din Turcia a venit tot din partea lui”, a spus Ioana Năstase, potrivit click.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și