Închide meniul
Foto

Cu ce se ocupă fiica lui Cristi Borcea din prima căsătorie: „E foarte grea meseria!”. Tânăra este răsfăţată cu cadouri de lux

Reclamă

Publicat: 8 mai 2023, 19:10

Cu ce se ocupă fiica lui Cristi Borcea din prima căsătorie: „E foarte grea meseria!”. Tânăra este răsfăţată cu cadouri de lux

Cu ce se ocupă Melissa Borcea, fiica lui Cristi Borcea din prima căsătorie

Melissa Borcea este fiica cea mare a lui Cristi Borcea / Colaj Instagram

S-a aflat cu ce se ocupă fiica lui Cristi Borcea din prima căsătorie. Melissa Borcea (19 ani) este fata cea mare a fostului patron de la Dinamo şi este răsfăţată cu cadouri de lux. Omul de afaceri se mândreşte cu ea şi are grijjă să nu îi lipsească nimic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul român este la a treia căsnicie. Mihaela Borcea a fost marea dragoste a lui Cristi Borcea. Cu ea a fost căsătorit timp de 23 de ani. Femeia continuă să se ocupe de hotelul lui „Leonidas” de la malul Mării Negre.

Cu ce se ocupă Melissa Borcea, fiica lui Cristi Borcea din prima căsătorie

Mihaela Borcea a dezvăluit că singura fiică pe care o are cu Cristi Borcea a plecat din România. Este studentă la o facultate din Statele Unite şi urmează să devină arhitect. Fraţii ei, Patrick şi Angelo, au ales să îşi urmeze studiile în ţara noastră.

Fata studiază în America. E la arhitectură, momentan. Dacă și-ar schimba opțiunea, vom vedea. E foarte grea meseria. Doar băieții sunt implicați.

(Reporter: Au de gând să vă facă soacră mare?) Nu cred, încă. Toți suntem concentrați pe muncă, băieții sunt și ei cu studiile. Fiecare cu iubita lui. Le cunosc prietenele. Cel mic și prietena stau cu mine. Și ea e fata mea. Mai am încă două fete, sunt fericită„, a declarat Mihaela Borcea pentru cancan.ro.

Reclamă

Melissa Borcea păstrează legătura şi cu copiii pe care Cristi Borcea îi are din celelalte două căsnicii. În Miami este stabilită cea de-a doua soţie a fostului patron al lui Dinamo, Alina Vidican.

Fiica cea mare a lui Borcea a primit un cadou de senzaţie în acest an. Este vorba de un bolid de lux. A şi făcut un mesaj lângă noua ei maşină şi a postat un mesaj prin care a ţinut să anunţe că este extrem de fericită: „Iubirea mea„.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Melissa Borcea (@melissa.borcea)

Fiul lui Cristi Borcea calcă pe urmele tatălui său

Imagini spectaculoase postează şi fratele Melissei. Angelo Borcea este într-o relaţie cu Denise, o studentă de la Facultatea de Arhitectură şi Urbanism din Timişoara. Cei doi se afişează des pe reţele de socializare, unde postează din restaurante de lux.

Se pare că Angelo a moştenit unele lucruri de la tatăl său, Cristi Borcea, care de asemenea şi-a răsfăţat soţiile cu vacanţe de lux şi cadouri scumpe.

Denise, iubita lui Angelo Borcea, a postat recent o fotografie pe contul său oficial de Instagram. Cei doi se aflau într-un restaurant din Dubai. „Mulțumesc că ești de partea mea. Te iubesc!”, a fost mesajul pe care frumoasa brunetă i l-a dedicat fiului omului de afaceri.

Se pare că Dubai este una dintre destinaţiile lor preferate, deoarece cei doi au postat de mai multe ori din acest oraş. Nu doar cu vacanţe o răsfaţă Angelo pe iubita lui, Denise. Recent a apărut informaţia conform căreia fiul lui Cristi Borcea i-ar fi cumpărat iubitei sale o geantă în valoare de 7000 de euro.

Angelo Borcea a terminat liceul în 2021, şi în prezent este student. Acesta va prelua afacerile familiei, de care în prezent se ocupă mama sa, Mihaela Borcea.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa şi Angelo.

Reclamă

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani şi s-au căsătorit în 2018.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și