Închide meniul
Foto

Cu ce se ocupă în Dubai unica fiică a lui Ion Ţiriac! Apariţie de senzaţie a Ioanei Ţiriac în „raiul miliardarilor”

Reclamă

Publicat: 13 martie 2024, 10:54

Cu ce se ocupă în Dubai unica fiică a lui Ion Ţiriac! Apariţie de senzaţie a Ioanei Ţiriac în „raiul miliardarilor”

Cu ce se ocupă în Dubai unica fiică a lui Ion Ţiriac!

Ioana Natalia Ţiriac / Instagram

Ioana Ţiriac a avut o apariţie de senzaţie în Dubai. Iată cu ce se ocupă în Dubai unica fiică a lui Ion Ţiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Ţiriac a promovat pe pagina ei de Instagram o companie imobiliară din Dubai. Ea a apărut pe reţeaua de socializare şi cu o vestimentaţie branduită.

Cu ce se ocupă în Dubai unica fiică a lui Ion Ţiriac! Apariţie de senzaţie a Ioanei Ţiriac în „raiul miliardarilor”

Cel mai probabil, Ioana Ţiriac are interese imobiliare în Dubai. Nu este exclus ca unica fiică a lui Ion Ţiriac să fie chiar agent imobiliar în „raiul miliardarilor”.

Absolventă a Universităţii Româno – Americane, Ioana Ţiriac vrea să îşi facă un nume singură, chiar dacă este fiica unuia dintre cei mai bogaţi români.

Ioana Natalia Ţiriac s-a stabilit în Dubai. Ea este fiica lui Ion Ţiriac şi a jurnalistei Sophie Ayad. Ion Ţiriac mai are doi fii, pe Ion Alexandru Ţiriac şi pe Karim Mihai Ţiriac.

Reclamă
Imaginea postată de Ioana Ţiriac pe InstaStory
Imaginea postată de Ioana Ţiriac pe InstaStory

„Nu putem ajunge la nivelul ei” Fiul lui Ion Ţiriac a reacţionat imediat când a văzut apariţia de senzaţie a surorii sale, Ioana!

Fiul lui Ion Ţiriac, Ion Alexandru, a reacţionat imediat când a văzut apariţia de senzaţie din Emiratele Arabe Unite a surorii sale, Ioana.

„Super femeie”, „Minunată” şi „Ce frumoasă” au fost doar câteva dintre comentariile primite de Ioana Ţiriac la poza din Emirate.

Nu putem ajunge la nivelul ei de regalitate de Dubai! Dar putem fi mândri să fim în preajma ei”, a scris Ion Alexandru Ţiriac pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac are o avere estimată la 2 miliarde de dolari, a surprins pe toată lumea atunci când a anunţat cum îşi va împărţi averea.

Ion Ţiriac a susţinut că are 33 de copii în total, chiar dacă doar 3 sunt biologici, cei enunţaţi mai sus.

Ion Ţiriac şi-a făcut testamentul: „Am 33 de copii în total. Averea va fi împărțită în 33 de părți egale”

Ion Ţiriac le-a mărturisit jurnaliştilor italieni că, deşi are 3 copii legitimi, consideră că are, în total, 33 de copii şi că îşi va împărţi averea în 33 de părţi legale.

Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, le-a declarat Ion Țiriac jurnaliștilor italieni de la rosario3.com.

Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, mai adăuga omul de afaceri român.

Afacerea cu care Ion Ţiriac a dat lovitura în România. Se fac deja liste de aşteptare!

Se ştie care este afacerea cu care Ion Ţiriac (84 de ani) a dat lovitura în România. Fostul jucător de tenis are un succes uriaş cu clubul din nordul Bucureştiului, pe care l-a deschis în 2013 şi în care a investit, iniţial, 18 milioane de euro.

Numărul membrilor a atins capacitatea maximă, motiv pentru care chiar fiul lui Ion Ţiriac a anunţat că se întocmesc liste de aşteptare. Chiar şi aşa, sunt foarte mulţi doritori.

Reclamă

Ne pare rău. Din păcate, în scurt timp, vom închide şi lista de aşteptare din cauza numărului mare de cereri. Nu vom face excepţii, calitatea este prioritară”, a fost anunţul făcut de Alexandru Ion Ţiriac pe contul său de Instagram.

Clubul care aparţine miliardarului român este situat în Pădurea Băneasa şi se întinde pe o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi. Asigură servicii de sport, relaxare şi wellness, iar preţurile sunt destul de „piperate”. Abonaţii au la dispoziţie centru de aerobic & fitness, piscine interioare şi exterioare, saune, terenuri de tenis şi de squash.

Încă din urmă cu un deceniu, din momentul deschiderii clubului, preţul de pornire pentru un abonament anual era de 1.500 de euro cu TVA. Acesta a tot crescut, dar interesul este în continuare uriaş.

La clubul lui Ion Ţiriac se antrenează şi Sorana Cîrstea, cea care ar fi într-o relaţie cu Alexandru Ion Ţiriac. Cu toţii au surprinşi, zilele trecute, la un meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. A fost prima apariţie, în spaţiul public, a lui Ion Ţiriac cu fiul său şi cea care i-ar putea deveni noră.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și