Închide meniul
Foto

Cu ce se ocupă iubita lui Bănel Nicoliță! Tânăra l-a ajutat să facă uitat divorțul dureros, care i-a marcat viața: „Îi mulțumesc”

Publicat: 24 decembrie 2023, 9:07

Reclamă
Cu ce se ocupă iubita lui Bănel Nicoliță! Tânăra l-a ajutat să facă uitat divorțul dureros, care i-a marcat viața: „Îi mulțumesc”

Cum şi-a distrus viaţa Bănel Nicoliţă în numai patru ani!

Bănel Nicoliță, cu lacrimi în ochi / Antena 1

Se știe cu ce se ocupă iubita lui Bănel Nicoliță! Fostul fotbalist și-a găsit fericirea în brațele unei tinere care l-a ajutat să facă uitat divorțul de Cristina Nicoliță, femeia cu care are două fetițe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căsnicia fostului favorit al lui Gigi Becali s-a încheiat în 2020. Totul după ce Bănel nu a acceptat să renunțe la clubul de fotbal din Făurei care l-a lăsat fără toată averea. Ultimatumul soției nu l-a făcut să se răzgândească, așa că s-a ajuns la partaj.

Cu ce se ocupă iubita lui Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță și-a revenit cu greu după marea lovitură a vieții lui. Cele două fetițe ale lui au rămas în grija mamei. Bănel le plătește lună de lună pensia alimentară și nu ratează nicio ocazie să se vadă cu ele.

Fostul jucător al Stelei și-a refăcut viața și este de o lungă perioadă într-o relație. Bănel s-a ferit să se afișeze în spațiul public alături de iubita lui. Totuși, cei doi sunt nelipsiți de la școala de fotbal care poartă numele lui Bănel Nicoliță.

Bănel este ajutat de iubită cu tot ce are nevoie. Ea stă și la antrenamente și se pare că fotbalul este marea ei pasiune. A și făcut cunoștință cu Amalia şi Natalia, cele două fete ale lui Nicoliță. Urma să se întâlnească chiar și cu fosta soție a lui Bănel.

Reclamă

Ce a fost a fost. Noi trebuie să luptăm pentru fete, să le oferim tot ce au nevoie. Și să le oferim o educație frumoasă. Pentru ei, pentru copii, noi sunem modele, și dacă modelele nu sunt bune, atunci și ei vor face la fel. Dacă noi ne respectăm, atunci cu siguranță fetele noastre au ce să învețe de la noi.

Sunt într-o relație, acea persoană mă bucură. Mă ajută la școala mea de fotbal. Chiar pot să spun că am făcut școala asta alături de ea și îi mulțumesc că este zi de zi la antrenamente cu mine. Asta înseamnă până la urmă să iubești pe cineva și să construiești împreună„, a declarat Bănel Nicoliță, pentru viva.ro, la finalul lunii octombrie.

Fostul internațional are 38 de ani și anunță că, cel puțin pentru moment, nu se gândește să facă o nouă nuntă. Prima a fost una epică.

Reclamă 4 / 0/3

Bănel Nicoliţă, dezvăluiri în premieră despre nunta cu 300 de invitaţi şi despre iubita sa

Bănel Nicoliţă a avut o nuntă cu 300 de invitaţi în 2013. Atunci, Bănel Nicoliţă s-a însurat cu Cristina. Cei doi au decis, în 2020, să divorţeze. Bănel Nicoliţă şi frumoasa Cristina au împreună 2 fete. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO).

Bănel Nicoliţă şi-a adus aminte că a plătit o avere numai pentru muzică. „Jardel” a precizat că nu regretă nimic. Adrian Minune au fost printre cei care i-au cântat la nuntă.

Lui Adrian Minune i-am dat 7.500 de euro plus dedicații. A fost cea mai frumoasă nuntă. Au fost foștii mei colegi alături de mine, au fost 300 de invitați. Numai pentru muzica am plătit 30.000 de euro. Dar plicurile le-am dat înapoi celor cu care am crescut. Eu am ieșit minus la nuntă. Și la cununia civilă și la botez am ieșit pe minus. Pentru mine au fost speciale și nu regret nimic”, a povestit Bănel Nicoliţă la fanatik.ro.

În prezent, Bănel Nicoliţă trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără misterioasă şi spune că este foarte fericit. „Sunt OK cu dragostea! Sunt fericit, sincer. Sunt liniștit și mi-am găsit liniștea”, a mai povestit Bănel Nicoliţă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și