Închide meniul

Cum a a fost surprins bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi care s-a despărţiţ de iubita mai tânără cu 24 de ani. Momentul care a produs ruptura: „Bă, ia stai tu acasă, mai bine!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 august 2021, 20:15

Cum a a fost surprins bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi care s-a despărţiţ de iubita mai tânără cu 24 de ani. Momentul care a produs ruptura: „Bă, ia stai tu acasă, mai bine!

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, Cristian Boureanu, s-a prăbuşit emoţional

Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Valentina Pelinel / Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Despărţirea a fost anunţată de un eveniment ce s-a produs la finalul lunii iunie, la una dintre ultimele apariţii publice ale cuplului. Boureanu a avut o izbucnire nervoasă la adresa fostei sale, chiar în momentul în care se aflau la un restaurant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce să fac, cum să vorbesc, cum să fac. Bă, ia stai dracu tu acasă, mai bine”, i-ar fi spus Boureanu, conform evz.ro. Zilele trecute, atât Cristian Boureanu cât şi Laura Dincă au confirmat despărţirea.

La câteva zile după ce Boureanu a devenit un bărbat liber, acesta a fost surprins la o piscină din Bucureşti unde a avut un moment de meditaţie.

Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație. V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok. Lucrul acesta este de ceva timp, noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp.
Nu mai vreau să fiu persoană publică. Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta. Ne-am despărțit pentru că nu se mai putea”, a declarat Laura Dincă pentru playtech.ro.

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Reclamă

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și