Închide meniul
Foto

Cum a cucerit-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel. Milionarul nu a făcut asta și cu alte femei: „La noi a fost invers!”

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2022, 17:43

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel

Cum a cucerit-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel / Mediafax Foto

  • Cum a cucerit-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel
  • Milionarul nu a făcut asta și cu alte femei

Cum a cucerit-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel a povestit chiar soția afaceristului. Milionarul nu a procedat la fel și cu celelalte femei pe care le-a avut de-a lungul vieții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a recunoscut că s-a îndrăgostit de Cristi Borcea pentru că milionarul a fost alături de ea în momentele grele. Vedeta e sigură că greutățile vieții i-au unit și astfel au devenit un cuplu solid.

Cum a cucerit-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel

Dacă, deobicei, Borcea își atrăgea femeile cu bani și cadouri scumpe, în cazul lui Pelinel, fostul patron al lui Dinamo și-a arătat și latura emoțională.

Reclamă

„Da, este clar că este sufletul meu pereche! E important și faptul că noi am apărut unul în viața celuilalt în momente dificile din viața noastră. E mai ușor să fie mai întâi la bine și apoi la rău. La noi a fost invers. Cred că și asta ne-a unit foarte tare pentru că ne-am dat seama că ne putem baza unul pe celălalt și că încrederea e foarte importantă. Noi ne-am acordat încredere și respect unul altuia. Indiferent de ce se întâmplă în jur, noi putem să fim o echipă împreună”, a spus Valentina Pelinel, conform ego.ro.

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Reclamă

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Valentina Pelinel a dezvăluit ce face cu Cristi Borcea după ce adorm copiii

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea stau în fiecare zi pe terasă şi vorbesc despre problemele cotidiene. De altfel, Pelinel a spus că acesta este şi unul din secretele relaţiei lor.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că este nimic care trebuie să fie făcut musai sau, orice s-ar întâmpla, e bine să lași lucrurile să decurgă lin. Avem tabieturile noastre pe care le respectăm. Împreună avem tabieturi, seara ne place, indiferent de cât de grea sau lungă a fost ziua, să stăm pe terasă amândoi, să povestim despre cum a fost ziua, să ne sfătuim, să vorbim de chestii personale, chestii de business, orice. Adică rămânem noi doi, copiii se culcă și dezbatem firul în patru”.

Nu le uiți, (n.r. primele întâlniri) dar să știi că noi, cumva, am menținut fiorii în relația noastră. Petrecem mult timp împreună, nu ne plictisim unul de celălalt, facem chestii împreună. Nu poți să zici că relația se consumă în 4 ani, mai ales dacă oamenii au atracție și se potrivesc. Cum zicem noi: „Asta este, e chimie!”, a mai spus Valetina Pelinel.

Cristi Borcea, umilit din cauza operațiilor estetice pe care și le-a făcut

Cristi Borcea a fost umilit din cauza operațiilor estetice la care a apelat. Fostul patron al lui Dinamo este în vacanță cu Valentina Pelinel, dar ultimele poze pe care și le-au făcut au primit critici dure.

Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani a recunoscut, de-a lungul timpului, că a apelat la medicii esteticieni pentru a arăta ca în tinerețe. Totuși, rezultatul intervențiilor chirurgicale nu sunt pe placul fanilor Valentinei.

Cu 145.000 de urmăritori pe rețelele sociale, cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea a postat două imagini alături de milionarul român. Unele comentarii primite nu i-au picat deloc bine.

Voi vedeți că Borcea e fardat și rujat și Valentina nu?„, „Am crezut că nu văd bine. Arată oribil„, „Direct păpușa Ken„, „Ferească Dumnezeu, zici că e mort„, „E machiat” au comentat urmăritorii Valentinei Pelinel. Unele dintre ele au fost deja şterse de soţia lui Borcea.

Fostul finanţator din Ştefan cel Mare nu s-a ferit să vorbească, în ultimii ani, despre operaţiile estetice pe care și le-a făcut. A recunoscut că a apelat chiar şi la botox.

Reclamă

Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a declarat Cristi Borcea, anul trecut, într-o emisiune TV.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”