Închide meniul

Cum a fost surprins celebrul milionar care a ajuns să ceară bani pe străzi pentru o pâine

Publicat: 26 mai 2024, 9:36

Reclamă
Cum a fost surprins celebrul milionar care a ajuns să ceară bani pe străzi pentru o pâine

Cum a fost surprins celebrul milionar care a ajuns să ceară bani pe străzi pentru o pâine

Delonte West, pe străzi

Celebrul milionar care a ajuns să ceară bani pe străzi pentru o pâine a fost încă o dată surprins într-o ipostază pe care nimeni nu şi-ar dori-o. Delonte West a ajuns la 40 de ani şi, din cauza problemelor medicale, şi-a pierdut averea de 16 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, el este om al străzii şi, chiar dacă în mai multe rânduri foştii săi colegi din lumea baschetului au încercat să îl ajute, acesta nu a acceptat. El a avut o perioadă în care a lucrat, cu 3 ani în urmă.

Cum a fost surprins celebrul milionar care a ajuns să ceară bani pe străzi pentru o pâine

West a fost surprins într-o luptă de stradă cu un alt bărbat. Poliţistul care a fost chemat la faţa locului l-a găsit plin de sânge. Omul legii a ţinut însă să-l filmeze pe Delonte, în timp ce era încătuşat şi se afla într-o stare greu de acceptat.

Chiar dacă West nu a vrut să depună marturie împotriva bărbatului care îl bătuse, poliţistul a fost cel care a avut de suferit. Pentru cele două filmuleţe în care apare West, acesta a fost suspendat din funcţie, după ce a avut loc o investigaţie.

Cum au început problemele lui Delonte West

Fostul jucător de la Boston Celtics, Seattle SuperSonics şi Dallas Mavericks a fost considerat cu 19 ani în urmă unul dintre cei mai buni jucători din NBA.

Reclamă
Reclamă 4

În 2009, au început problemele pentru Delonte, fiind arestat pentru posesie de arme, iar apoi au apărut şi drogurile, dar şi tulburarea bipolară.

Ce spune un fost coleg despre Delonte West

În ianuarie 2020, Jameer Nelson, fostul său coleg de la Saint Joseph dădea detalii de situația lui Delonte West. ”Astăzi simt un gol în stomac când văd clipurile video ale lui Delonte. Pentru a răspunde tuturor celor care îmi scriu despre situația sa…tot ce putem face este să ne rugăm pentru el și pentru familia sa și să sperăm că va căuta ajutorul.

Da, am vorbit cu el în ultimele luni, încercând doar să fiu acolo pentru el ca prieten. Un lucru pe care îl știu este că dacă aveți probleme mentale, emoționale sau fizice în viață, trebuie să vorbiți cu cineva”, a spus Jameer Nelson.

Reclamă

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Cum arată echipa României. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

13:15

VIDEODenis Popescu, moment inedit la CE de înot de la Belgrad! A avut nevoie de două curse pentru a ajunge în semifinale

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și