Închide meniul
Foto

Cum a putut să fie surprinsă Corina Caciuc în timp ce Laurenţiu Reghecampf dădea lovitura. Anamaria Prodan făcea acelaşi lucru

Reclamă

Publicat: 5 august 2022, 19:26 / Actualizat: 14 ianuarie 2024, 17:54

Cum a putut să fie surprinsă Corina Caciuc în timp ce Laurenţiu Reghecampf dădea lovitura. Anamaria Prodan făcea acelaşi lucru

Anamaria Prodan l-a distrus pe Laurenţiu Reghecampf: "A terminat şi cu bărbăţia, şi cu demnitatea!"

Anamaria Prodan, atac la Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Fanatik Instagram

Cum a putut să fie surprinsă Corina Caciuc! Corina Caciuc a fost lângă Laurenţiu Reghecampf într-un moment important al carierei acestuia. Echipa antrenată de Reghe, Neftchi Baku, a obţinut o victorie uriaşă în turul al treilea preliminar din Conference League, cu Rapid Viena, scor 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a putut să fie surprinsă Corina Caciuc în timp ce Laurenţiu Reghecampf dădea lovitura

Corina Caciuc, cea care i-a dăruit lui Laurenţiu Reghecampf un băieţel, a fost pe stadion la victoria uriaşă obţinută de echipa din Azerbaidjan. Femeia i-a făcut galerie pe stadion soţului Anamariei Prodan şi s-a bucurat la final pentru Neftchi Baku.

Corina Caciuc a postat un filmuleţ pe reţelele de socializare, iar Reghe l-a repostat. Este pentru prima dată când Corina Caciuc apare pe stadion. Imaginile ne-au adus aminte de Anamaria Prodan care îi făcea galerie pe stadion soţului său.

Ce a declarat Laurenţiu Reghecampf după Neftchi Baku – Rapid Viena 2-1

Laurenţiu Reghecampf a obţinut cea mai importantă victorie la noua sa echipă. A reuşit să câştige meciul Neftchi Baku – Rapid Viena, scor 2-1, din prima manşă a turului 3 preliminar al UEFA Conference League.

Reclamă

Chiar dacă gruparea din Azerbaidjan a primit gol în minutul 90+5, Reghecampf nu şi-a pierdut buna dispoziţie şi şi-a felicitat jucătorii la finalul partidei. I-a anunţat însă că nu trebuie să se gândească deja la calificare şi că îi aşteaptă o viaţă grea în Austria.

Vreau să îmi felicit jucătorii, au luptat şi au jucat foarte bine. Am evoluat împotriva unei echipe foarte bune, dar cred că din primul şi până în ultimul minut am fost mai puternici. Cred că am meritat să câştigăm!

Nu sunt fericit pentru că am primit gol în ultimul minut, dar nu schimbă nimic pentru noi. Mă aştept de la echipa mea să aibă aceeaşi atitudine în retur. Vom merge în Austria şi vom încerca din nou să câştigăm. Dacă nu încercăm asta, nu vom avea nicio şansă. Trebuie să lucrăm pentru a nu mai face greşeli, pentru a fi mai buni şi sigur avem şansa noastră în următorul meci„, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Dialogul incredibil purtat între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf la Tribunal

Anamaria Prodan e dezamăgită de Laurențiu Reghecampf din cauza modului în care acesta s-a purtat cu Laurențiu Reghecampf Jr, poreclit Bebeto. Impresarul a dezvăluit dialogul uluitor pe care l-a purtat cu soțul ei, la Tribunal, în timpul procesului de divorț.

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat abrupt, după o căsnicie de 13 ani. Cei doi au ajuns la Tribunal pentru a divorța, dar procesul este departe de a fi încheiat.

Pentru moment, Instanța a decis că „Reghe” trebuie să-i plătească pensie alimentară lui Bebeto, fiul pe care îl are împreună cu Anamaria. Vedeta de 49 de ani a dezvăluit însă că, până acum, soțul său nu a scos vreun leu din buzunar pentru băiatul lui. O treime din veniturile tehnicianului ar trebui să ajungă în conturile Anamariei Prodan.

A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis.

De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile.

Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Reclamă
Recomandări
  • Corina Caciuc a fost prezentă pe stadion
  • Caciuc i-a făcut galerie soţului Anamariei Prodan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și