Închide meniul
Foto

Cum arată acum soţia lui Helmut Duckadam. E cu 20 de ani mai tânără decât el. Ce a putut face Alexandra imediat după nuntă

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2024, 8:46

Reclamă
Cum arată acum soţia lui Helmut Duckadam. E cu 20 de ani mai tânără decât el. Ce a putut face Alexandra imediat după nuntă

Helmut Duckadam l-a dat de gol pe Gigi Becali

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu - Antena Sport

Alexandra, soţia lui Helmut Duckadam, este cu 20 de ani mai tânără decât „eroul de la Sevilla”, dar asta nu i-a împiedicat pe cei doi să trăiască o adevărată poveste de dragoste, începută cu nunta ce a avut loc în 2007.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajunsă acum la 44 de ani, Alexandra întoarce privirile la toate evenimentele la care participă alături de celebrul ei soţ. Actuala soţie a lui Duckadam i-a fost însă alături şi în perioada cea mai grea din viaţă, în care s-a luptat cu grave probleme de sănătate.

Cei doi au împreună un copil, iar Helmut mai are încă doi, Robert şi Brigitte, din prima căsnicie. Fostul mare portar a divorțat de Ildiko după 27 de ani. Ruptura s-a produs la numai un an după ce s-au mutat în Statele Unite.

Cum arată acum soţia lui Helmut Duckadam. E cu 20 de ani mai tânără decât el. Ce a putut face Alexandra imediat după nuntă

Dacă la vremea respectivă, în 2007, s-a zvonit că Alexandra l-ar fi ales de soţ pe Duckadam pentru situaţia lui financiară, legendarul portar a ţinut să dea detalii care contrazic această teorie. Cei doi au trăit o perioadă din salariul Alexandrei şi din pensia de 1800 de lei a lui Helmut. Alexandra a fost cea care l-a încurajat în acea perioadă, după nuntă, şi l-a ajutat să treacă peste momentele dificile.

„N-aveam nimic. Cel mai grav a fost atunci, în momentul după ce ne-am căsătorit. Tot ce aveam eu în România am dus în America, atunci când am plecat, în 2003. Când m-am însurat cu Alexandra, nu aveam nimic. Trăiam, practic, din salariul ei și din pensia mea mică. La un moment dat, am pierdut și apartamentul din Arad.

Reclamă

A fost o casă naționalizată, o câștigasem eu prin hotărâre definitivă, dar, după zece ani, urmașii urmașilor au câștigat-o la CEDO și m-au dat afară, zbang.

Și m-am dus la mama, că n-aveam unde să mă duc. M-am dus la mama și, practic, pe cea mică, până la un an de zile, am crescut-o la mama. Nu aveam nici furculiță, nici cuțit”, a spus, în trecut, Duckadam, la Antena 1.

Ce pensie primește Helmut Duckadam de la statul român

În trecut, Duckadam a ţinut să specifice şi ce pensie primeşte de la Ministerul de Interne, după perioada petrecută la vamă. Helmut nu încasează însă niciun ban de la MApN.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am avut treabă cu armata doar trei ani în perioada în care am fost fotbalist la Steaua, acolo unde am avut și grad militar, dar de 34 de ani nu mai am nicio treabă cu Armata și nu primesc nicio pensie de la Ministerul Apărării Naționale.

Eu primesc 1.800 lei pensie de la Ministerul de Interne. Știți că o perioadă am lucrat în vamă. Așa că eu consider că am lămurit și problema cu pensia mea militară”, spunea Helmut Duckadam, în 2020, potrivit prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și