Închide meniul
Foto

Cum arată soția lui Helmut Duckadam! Alexandra este cu 20 de ani mai tânără decât „Eroul de la Sevilla”

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2023, 15:24

Reclamă
Cum arată soția lui Helmut Duckadam! Alexandra este cu 20 de ani mai tânără decât „Eroul de la Sevilla”

Helmut Duckadam este căsătorit cu Alexandra din 2007

Helmut Duckadam este căsătorit cu Alexandra din 2007 / Hepta

Cum arată soția lui Helmut Duckadam. Alexandra trăiește o căsnicie minunată alături de legendarul portar al Stelei. Cei doi sunt căsătoriți din 2007 și împreună au o fetiță, pe nume Julianne. Helmut și-a găsit fericirea în brațele Alexandrei, o femeie stilată care este cu 20 de ani mai tânără decât „Eroul de la Sevilla” (VEZI GALERIA FOTO).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam, ajuns la 63 de ani, se află la cea de-a doua căsnicie. El a mai fost căsătorit cu Ildiko, alături de care are doi copii: Robert și Brigitte. Fostul mare portar a divorțat de Ildiko după 27 de ani. Ruptura s-a produs la numai un an după ce s-au mutat în Statele Unite.

Cum arată soția lui Helmut Duckadam! Alexandra este cu 20 de ani mai tânără decât „Eroul de la Sevilla”

Duckadam nu s-a adaptat la viața din SUA și s-a întors în România. Aici, la scurt timp după despărțirea de Ildiko, „Eroul de la Sevilla” a cunoscut-o pe Alexandra. Cei doi s-au îndrăgostit și n-au ținut cont de gura lumii. Multe voci vorbeau despre diferența mare de vârstă dintre cei doi.

Helmut și Alexandra și-au unit destinele în 2007, iar împreună au un copil. În vârstă de 43 de ani, Alexandra Duckadam i-a fost alături lui Helmut atât în momentele bune, cât și în cele rele.

Alexandra a apărut alături de fostul portar la Gala Performanței și Excelenței din 2021, eveniment în cadrul căruia Helmut Duckadam a fost numit Ambasadorul Turismului Românesc.

Reclamă

De asemenea, soția lui Duckadam l-a sprijinit pe „Eroul de la Sevilla” și în perioada în care acesta s-a luptat cu grave probleme de sănătate.

Helmut Duckadam a spus totul despre căsnicia cu Alexandra: „Se scria că umblă după banii mei”

În urmă cu ceva timp, Helmut Duckadam a povestit cum a ajuns să trăiască o frumoasă poveste de dragoste alături de bruneta care este cu 20 de ani mai tânără decât el.

„Eu am fost căsătorit 27 de ani cu Ildiko. Ne-am despărțit pentru că nu am putut să mă obișnuiesc în SUA. Noi am reușit o performanță de când ne-am mutat în București. Nu am apărut în tabloide. Chiar e o performanță.

Reclamă 4 / 0/3

După divorț, m-am întors în România și în trei ani am cerut-o de soție pe Alexandra. Atunci se scria că umblă după banii mei, dar nu aveam. Mama mea a luat-o deoparte și a întrebat-o dacă e sigură ce vrea.

Ea a fost hotărâtă și vreau să îi mulțumesc în fața a milioane de telespectatori pentru că în 13 ani de când suntem împreună a stat lângă mine zi și noapte”, a spus Helmut Duckadam, în trecut, pentru Antena 3.

Ce pensie primește Helmut Duckadam de la statul român: „Am lămurit și problema asta”

S-a aflat ce pensie primește Helmut Duckadam de la statul român. Chiar portarul legendar al Stelei a dezvăluit suma care îi intră în cont în fiecare lună, din partea Ministerului de Interne. „Eroul de la Sevilla” a ținut să lămurească, în urmă cu ceva timp, „misterul” din jurul pensiei sale. Duckadam a explicat că nu încasează bani de la Ministerul Apărării Naționale (MApN), ci doar de la Ministerul de Interne.

Helmut Duckadam a scris istorie pentru fotbalul românesc. Apogeul carierei sale a fost atins în 1986, când a ajutat Steaua București să câștige Cupa Campionilor Europeni.

În marea finală cu FC Barcelona, de la Sevilla, Duckadam a făcut minuni. A apărat 4 lovituri de departajare, iar roș-albaștrii au cucerit prestigioul trofeu!

Helmut Duckadam și-a încheiat cariera în 1991. În urmă cu ceva timp, „Eroul de la Sevilla” dezvăluia pensia pe care o primește de la statul român.

Mai precis, fostul mare portar al Stelei a explicat că primește o pensie de 1.800 de lei din partea Ministerului de Interne. Suma respectivă vine ca răsplată pentru perioada în care a lucrat în vamă.

Reclamă

Duckadam a precizat că din partea MApN-ului nu încasează nicio pensie, în ciuda faptului că a lucrat în subordinea Armatei pe vremea când juca la Steaua.

„Eu am avut treabă cu armata doar trei ani în perioada în care am fost fotbalist la Steaua, acolo unde am avut și grad militar, dar de 34 de ani nu mai am nicio treabă cu Armata și nu primesc nicio pensie de la Ministerul Apărării Naționale.

Eu primesc 1.800 lei pensie de la Ministerul de Interne. Știți că o perioadă am lucrat în vamă. Așa că eu consider că am lămurit și problema cu pensia mea militară”, spunea Helmut Duckadam, în 2020, potrivit prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și